ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

NBA, Γουόριορς: Θέλουν να "δέσουν" τον Πουλ, ξεκινά από τα 100 εκατομμύρια η προσφορά για επέκταση συμβολαίου

Golden State Warriors guard Jordan Poole celebrates after scoring against the Boston Celtics during the second half of Game 5 of basketball's NBA Finals in San Francisco, Monday, June 13, 2022. (AP Photo/Jed Jacobsohn)
Golden State Warriors guard Jordan Poole celebrates after scoring against the Boston Celtics during the second half of Game 5 of basketball's NBA Finals in San Francisco, Monday, June 13, 2022. (AP Photo/Jed Jacobsohn) 2022 AP PHOTO/JED JACOBSOHN

Οι Γουόριορς κοιτάνε ήδη την επόμενη μέρα μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Πουλ να αποτελεί προτεραιότητα και αμερικανικό δημοσίευμα να αναφέρει πως η προσφορά για επέκταση συμβολαίου θα αρχίζει από τα 100 εκατομμύρια.

Με τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ να κοπάζουν, οι Γουόριορς έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην επόμενη σεζόν με την περίπτωση του Τζόρνταν Πουλ να αποτελεί ένα από τα "καυτά" θέματα για την ομάδα του Σαν Φρανσίσκο.

Όπως αναφέρει η San Fransisco Chronicle και ο δημοσιογράφος, Κόνορ Λετουρνό το νέο συμβόλαιο με το οποίο θέλουν να δέσουν οι Γουόριορς τον Τζόρνταν Πουλ θα αγγίζει ποσά ενός μάξιμουμ συμβολαίου. Όπως γράφεται λοιπόν στις ΗΠΑ η επέκταση του συμβολαίου θα αρχίζει από τα 100 εκατομμύρια, ένα ποσό που δείχνει πόσο σημαντικός ήταν ο Πουλ στο φετινό ρόστερ των πρωταθλητών.

Το συμβόλαιο του Πουλ ισχύει για ακόμα μία σεζόν (2022/23) όμως οι Γουόριορς, βλέποντας όσα πρόσφερε τη φετινή σεζόν και το πόσο επηρέασε το παιχνίδι της ομάδας, θέλουν να τον "δέσουν" στο Γκόλντεν Στέιτ. Τη φετινή σεζόν ο Τζόρνταν Πουλ είχε μέσο όρο 18.5 πόντους με 3.4 ριμπάουντ και 4 ασίστ ενώ αποτέλεσε μία πολύτιμη λύση και βοήθεια πλην του Στεφ Κάρι.

Στα πλάνα της ομάδας είναι και η παραμονή του Άντριου Γουίγκινς ο οποίος έπαιξε εξίσου σημαντικό ρόλο στην φετινή επιτυχία των Γουόριορς.

TAGS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ