NBA

NBA, Γουόριορς - Μάβερικς: Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Λι και Μπέρτανς

NBA, Γουόριορς - Μάβερικς: Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Λι και Μπέρτανς
PRINTSCREEN

Μία στιγμή έντασης σημάδεψε το Game 2 των Γουόριορς με τους Μάβερικς, αφού οι Ντάβις Μπέρτανς και Ντάμιον Λι κόντεψαν να έρθουν στα χέρια όταν ο γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ προσπάθησε να περάσει πάνω από τον Λετονό, που τον έριξε στο παρκέ.

Ξέρεις ότι είναι αγώνας playoffs όταν δημιουργούνται εντάσεις από το πουθενά. Αυτό έγινε σαφές στο Game 2 των τελικών της Δύσης ανάμεσα σε Γουόριορς και Μάβερικς (νίκη των πρώτων με 126-117), όταν οι Ντάβις Μπέρτανς και Ντάμιον Λι είχαν μία έντονη στιγμή επειδή ο δεύτερος πήγε να παραβεί έναν άγραφο νόμο στο NBA, με τον Λετονό να τον πετάει στο παρκέ.

Το παιχνίδι βρισκόταν στην δεύτερη περίοδο όταν ο Μπέρτανς ευστόχησε σε τρίποντο υπό την πίεση του Λι, πέφτοντας στο παρκέ. Τότε όμως ο Λι προσπάθησε να περάσει πάνω από τον Λετονό για να πάει στην άλλη πλευρά του παρκέ, κάτι που θεωρείται υποτιμητικό. Ο Μπέρτανς όμως δεν το άφησε αυτό έτσι και σηκώθηκε από το παρκέ όταν ο Λι ήταν από πάνω του, με τον γκαρντ του Γκόλντεν Στέιτ να κάνει μία... πιρουέτα και να πέφτει στο παρκέ.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να ετοιμαστούν να έρθουν στα χέρια οι δυο τους, με τους συμπαίκτες τους και τους διαιτητές να μπαίνουν στην μέση για να τους χωρίσουν. Η συνέπεια όλων αυτών ήταν αμφότεροι να χρεωθούν με μία τεχνική ποινή και η... ζωή συνεχίστηκε.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΒΕΡΙΚΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ