NBA

NBA, Γουόριορς: Αμφίβολος ο Γουίγκινς για το Game 3 με τους Μάβερικς

Ο Άντριου Γουίγκινς με την φανέλα των Γουόριορς
Ο Άντριου Γουίγκινς με την φανέλα των Γουόριορς Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Άντριου Γουίγκινς αισθάνεται ενοχλήσει στον αριστερό αστράγαλο, με τους Γουόριορς να χαρακτηρίζουν ως "αμφίβολη" την συμμετοχή του στο Game 3 των τελικών της Δύσης κόντρα στους Μάβερικς.

Ο Άντριου Γουίγκινς πονάει και μαζί του... πονάνε και οι Γουόριορς. Ο αθλητικός γκαρντ/φόργουορντ αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο, με το Γκόλντεν Στέιτ να χαρακτηρίζει ως αμφίβολη την συμμετοχή του στο Game 3 με τους Μάβερικς. Υπενθυμίζεται ότι οι Γουόριορς προηγούνται με 2-0 στην σειρά.

Πιθανή απουσία του Γουίγκινς πάντως θα κάνει δύσκολα τα πράγματα για το Γκόλντεν Στέιτ, αφού το άλλοτε Νο1 του NBA Draft είναι αυτός που έχει αναλάβει το μαρκάρισμα του Λούκα Ντόντσιτς. Ο λόγος που τα πράγματα όμως θα γίνουν άσχημα είναι ότι ήδη οι "Πολεμιστές" έχουν απουσίες, αφού παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμού οι Γκάρι Πέιτον και Άντρε Ιγκουοντάλα. Με τα ισχύοντα δεδομένα πάντως, λογικά ο Καναδός θα αγωνιστεί.

Την φετινή σεζόν ο Γουίγκινς έχει 17.2 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 39.3% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ