NBA

NBA, Γουόλ: Λέικερς, Κλίπερς και Χιτ ενδιαφέρονται αν μείνει ελεύθερος από τους Ρόκετς

Ο Τζον Γουόλ με την φανέλα των Ρόκετς
Ο Τζον Γουόλ με την φανέλα των Ρόκετς Ⓒ 2021 TONY DEJAK/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζον Γουόλ αναμένεται να καθίσει - ξανά - στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ρόκετς για να λύσει το συμβόλαιό του, με τους Λέικερς, τους Κλίπερς και τους Χιτ να φέρονται να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος.

Ο Τζον Γουόλ έχασε όλη την περσινή σεζόν έπειτα από την απόφαση των Ρόκετς να τον αφήσουν εκτός ομάδας αν και ήταν υγιής, προκειμένου να εστιάσουν στην βελτίωση των νεαρών παικτών τους. Πριν από λίγες ημέρες ο άλλοτε All Star γκαρντ ενεργοποίησε την option ύψους 47.4 εκατ. δολαρίων ενόψει της νέας σεζόν. Κάπως έτσι, αναμένεται νέος... κύκλος διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Και μία λίστα ενδιαφερόμενων.

Όπως έγινε γνωστό, Ρόκετς και Γουόλ αναμένεται για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να βρουν μία λύση να χωρίσουν οι δρόμοι τους φιλικά. Είναι σαφές ότι οι Ρόκετς θα προτιμούσαν να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή, ωστόσο έγινε σαφές πέρυσι ότι δεν υπάρχουν ομάδες που θα ήθελαν να απορροφήσουν ένα συμβόλαιο που προβλέπει ετήσιες αποδοχές 47.4 δολαρίων, ειδικά όταν αφορά έναν παίκτη που δεν μπορεί να μείνει υγιής. Αυτό αλλάζει βέβαια αν ο παίκτης ήταν free agent.

Κάπως έτσι, δεν άργησε να εμφανιστεί και μία λίστα πιθανών μνηστήρων, στην περίπτωση που ο Γουόλ τα βρει τελικά με τους Ρόκετς και μείνει ελεύθερος. Μία λίστα που - σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ - περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή τους Λέικερς, τους Κλίπερς και τους Χιτ. Δεν αποκλείεται βέβαια αυτή η λίστα να μεγαλώσει αν τελικά ο άλλοτε All Star γκαρντ μείνει ελεύθερος. Όπως και να έχει, είναι σαφές ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Γουόλ και Ρόκετς, που πέρυσι δεν είχαν πάει και πολύ καλά.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ