NBA

NBA: Γκόλντεν Στέιτ και Γουάσινγκτον θα ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για αγώνες της preseason

Washington Wizards forward Rui Hachimura, right, is defended by Golden State Warriors guard Stephen Curry during the first half of an NBA basketball game in San Francisco, Monday, March 14, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu)
Washington Wizards forward Rui Hachimura, right, is defended by Golden State Warriors guard Stephen Curry during the first half of an NBA basketball game in San Francisco, Monday, March 14, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu) © 2022 JEFF CHIU / AP IMAGES

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς θα βρεθούν στην Ιαπωνία στην preseason της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, για να δώσουν δύο φιλικούς αγώνες.

Η πανδημία έβαλε φρένο στα ταξίδια των ομάδων μακριά από τις ΗΠΑ για τους αγώνες της preseason, μαζί στη δυνατότητα του ΝΒΑ να "ζεστάνει" ακόμη περισσότερο το κοινό που βρίσκεται στο εξωτερικό. Πλέον όμως, δυόμιση χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, όλα είναι έτοιμα να επιστρέψουν στην... κανονικότητα.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό (δημοσιεύματα επ αυτού είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό), οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς θα ταξιδέψουν το φθινόπωρο στην Ιαπωνία, για να δώσουν δύο φιλικούς αγώνες στη διάρκεια της preseason. Συγκεκριμένα, θα αναμετρηθούν στις 30 Σεπτεμβρίου και τις 2 Οκτωβρίου στη Saitama Super Arena, γήπεδο που στέγασε επίσης τις αναμετρήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η σημειολογία της επιλογής της Ιαπωνίας είναι προφανής αφού στο ρόστερ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς βρίσκεται ο Ρούι Χατσιμούρα, που αποτελεί τον κορυφαίο εκπρόσωπο της χώρας στο ΝΒΑ.

Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί το επόμενο διάστημα είναι ποιες ομάδες θα βρεθούν στο Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου επίσης έχει ανακοινωθεί ότι θα διεξαχθούν αγώνες της preseason.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ