NBA

NBA, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Ο Γκάρι Πέιτον ελπίζει πως θα προλάβει τους τελικούς της Δύσης

Golden State Warriors guard Gary Payton II (0) in the second half of Game 3 of an NBA basketball first-round Western Conference playoff series Thursday, April 21, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Golden State Warriors guard Gary Payton II (0) in the second half of Game 3 of an NBA basketball first-round Western Conference playoff series Thursday, April 21, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) © 2022 DAVID ZALUBOWSKI / AP IMAGES

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Γκάρι Πέιτον επιβεβαιώθηκαν, ο 30χρονος γκαρντ ελπίζει όμως πως θα προλάβει κάποιους από τους αγώνες στους τελικούς της Δύσης, εφόσον βέβαια οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς περάσουν από τους Μέμφις Γκρίζλις.

Γκάρι Πέιτον για το υπόλοιπο της σειράς με τους Μέμφις Γκρίζλις δεν υπάρχει για τον Στιβ Κερ. Κάτι που βέβαια αναμενόταν, αλλά επιβεβαιώθηκε στην πράξη μετά από τη μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο 30χρονος γκαρντ. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ενημέρωσαν για το κάταγμα (τραυματισμός που είχε φανεί από την πρώτη στιγμή) στον αριστερό ώμο, εξηγώντας παράλληλα πως η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε δύο βδομάδες.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Εφόσον το Γκόλντεν Στέιτ ξεπεράσει το εμπόδιο της παρέας του Τζα Μοράντ, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για τον Γκάρι Πέιτον προκειμένου να επιστρέψει στο rotation. Όχι πολλές, αλλά το μείζον τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως είναι θετικό νέο για τον Στιβ Κερ το γεγονός πως υπάρχει χαραμάδα αισιοδοξίας για τον Γκάρι Πέιτον, εν όψει της συνέχειας της post season.

TAGS NBA ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ