NBA

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Στόχος μου στο All Star Game είναι να νικήσω τον ΛεΜπρόν Τζέιμς"

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Στόχος μου στο All Star Game είναι να νικήσω τον ΛεΜπρόν Τζέιμς"
AP PHOTO/JESSIE ALCHEH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε όρεξη μετά την νίκη των Μπακς επί των Πέισερς και μιλώντας για τον στόχο του στο All Star Game δήλωσε ότι θέλει να νικήσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που παραμένει αήττητος από τότε που άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να νικήσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Αυτό ήταν που ανέφερε μεταξύ σοβαρού και αστείου μετά τον αγώνα με τους Πείσερς (νίκη με 141-131 για τους Μπακς), όπου σταμάτησε τους 41 πόντους.

Ο "Greek Freak" μίλησε στα ΜΜΕ και με την κουβέντα να πηγαίνει στο All Star Game, όπου εκλέχθηκε αρχηγός στην μία ομάδα, με τον ΛεΜπρόν να είναι αρχηγός στην άλλη, ρωτήθηκε για τους στόχους του. Αφού λοιπόν αρχικά τόνισε ότι θέλει να περάσει καλά και δεν θεωρεί δεδομένη την παρουσία του στην γιορτή του NBA (θα είναι η 7η σερί συμμετοχή του), τόνισε ότι θα επιλέξει τον Τζρου Χόλιντεϊ στην ομάδα του και μετά ανέφερε για τον μεγάλο του στόχο:

"Ο στόχος είναι να νικήσω την ομάδα του ΛεΜπρόν. Λένε ότι ο GM(σ.σ general manager) ΛεΜπρόν δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο All Star Game και ελπίζω αυτή να είναι η πρώτη φορά που θα χάσει".

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ALL STAR GAME ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ