NBA

NBA Finals, ξέσπασμα Σπόλστρα σε δημοσιογράφο μετά από ερώτηση για τον Γιόκιτς: "Είναι γελοίο αυτό, είναι απίστευτος παίκτης"

Ο Έρικ Σπόλστρα
Ο Έρικ Σπόλστρα Ⓒ 2023 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Έρικ Σπόλστρα είχε ένα πρωτοφανές - για τα δεδομένα του - ξέσπασμα στην συνέντευξη Τύπου του Game 2 των Χιτ με τους Νάγκετς έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για το πώς μάρκαρε το Μαϊάμι τον Γιόκιτς, λέγοντας πως είναι γελοίο να πιστεύει κάποιος ότι είναι απλό να περιοριστεί η δράση του Σέρβου.

Ο Έρικ Σπόλστρα δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο σε ξεσπάσματα και προσβολές. Είναι δημοσιογραφικός. Μετά την νίκη των Χιτ επί των Νάγκετς στο Game 2 των NBA Finals όμως, που έφερε την σειρά στο 1-1, είχε μία περίεργη αντίδραση έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε.

Συγκεκριμένα, η Ραμόνα Σέλμπουρν του ESPN πήρε τον λόγο για να κάνει την τελευταία ερώτηση της συνέντευξης Τύπου και ρώτησε - ξεκαθαρίζοντας ότι μοιάζει με υπεραπλούστευση όσων έγιναν στο ματς, όπου ο Γιόκιτς είχε 41 πόντους - ότι το Μαϊάμι "υποχρέωσε" να είναι σκόρερ και όχι δημιουργός. Αυτό όμως δεν άρεσε στον Σπόλστρα, ο οποίος διέκοψε την γνωστή δημοσιογράφο και ανέφερε:

"Αυτό είναι γελοίο. Αυτό είναι κάτι που θα έλεγε ένα "απροπόνητο" (άπειρο) μάτι. Ο τύπος είναι απίστευτος παίκτης. Δύο φορές σε δύο χρονιές ήταν ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη. Δεν μπορείς απλώς να πει "θα τον κάνω σκόρερ". Δεν παίζουν έτσι (σ.σ οι Νάγκετς). Έχουν πολλά διαφορετικά συστήματα που μπορούν να σε εκθέσουν.

Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που κάνουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα με τον δύσκολο τρόπο και ο Γιόκιτς σε υποχρεώνει να κάνεις τα πράγματα με τον δύσκολο τρόπο. Έχει τον απόλυτο σεβασμό μας".

Δείτε το ξέσπασμα του Σπόλστρα:

TAGS NBA ΗΠΑ NBA FINALS ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ