NBA FINALS

NBA Finals, Ντέβιν Μπούκερ: "Τι σημασία έχουν οι 42 πόντοι αφού χάσαμε τον αγώνα;"

Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς
Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Οι Σανς έχασαν την ευκαιρία να γυρίσουν στο Φοίνιξ για μάτσμπολ τίτλου και ο Ντέβιν Μπούκερ εξήγησε ότι μετά από ήττα δεν έχουν σημασία οι 42 πόντοι που έβαλε στο Fiserv Forum.

Απογοητευμένος από την ευκαιρία που έχασαν οι Σανς, ο Ντέβιν Μπούκερ δεν είχε όρεξη να μιλήσει για τη δική του μεγάλη εμφάνιση στο Game 4 των NBA Finals.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Ο σούπερ σκόρερ της ομάδας του Φοίνιξ μίλησε για τα λάθη και για τα χαμένα ριμπάουντ που πλήγωσαν τους Σανς, δεν γκρίνιαξε για τα φάουλ με τα οποία φορτώθηκε και δήλωσε ότι πρέπει να ακολουθήσει την ίδια ρουτίνα εν όψει του Game 5.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέβιν Μπούκερ:

"Τι σημασία έχουν οι 42 πόντοι; Ο στόχος είναι να κερδίζουμε, οπότε όσα έγιναν σε αυτόν τον αγώνα δεν έχουν σημασία, πραγματικά. Δεν ξέρω τι συνέβη και από το -7 βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είχαν 17 επιθετικά ριμπάουντ, είχαμε 17 λάθη, εμάς βαραίνει αυτό το αποτέλεσμα. Είναι σκληρό, πιστεύω όμως ότι τα καταφέρναμε, αμυνόμασταν σε υψηλό επίπεδο. Απλά δεν τα καταφέραμε σε κρίσιμες κατοχές και αυτό μας πλήγωσε απόψε. Πρέπει να είμαστε σκληροί, να παλεύουμε από νωρίς και στις δύο άκρες του γηπέδου. Έκανα το πέμπτο φάουλ μου σε προσπάθεια να πάρω ριμπάουντ από τον Τάκερ. Πρέπει να ξεκουράσουμε τα κορμιά μας, να κάνουμε την θεραπεία μας και να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και να ακολουθήσουμε την ίδια ρουτίνα για το Game 5".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ