NBA FINALS 2022

NBA Finals, Κλέι Τόμπσον: "Μετά από ένα άσχημο παιχνίδι γράφω 'Game 6 Klay' στο YouTube για να βρω ρυθμό"

Ο Κλέι Τόμπσον των Γουόριορς
Ο Κλέι Τόμπσον των Γουόριορς Ⓒ 2022 TONY GUTIERREZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο Κλέι Τόμπσον δήλωσε πως όταν έχει μερικά άσχημα παιχνίδια συνηθίζει να ψάχνει στο YouTube για προηγούμενες καλές του εμφανίσεις για να κερδίσει πάλι μέρος της αυτοπεποίθησής του, γράφοντας συνήθως "Game 6 Klay".

Η σειρά των τελικών του NBA Finals 2022 ανάμεσα σε Γουόριορς και Σέλτικς βρίσκεται στο 1-1. Ο Κλέι Τόμπσον έχει μόλις 10/33 σουτ στα δύο πρώτα παιχνίδια. Με το Game 3 στην Βοστώνη όμως να πλησιάζει (9/6, 04:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ αποκάλυψε έναν από τους τρόπους που τον βοηθούν να βρει ρυθμό: Παρακολουθώντας παλαιότερα highlights του.

"Αυτή είναι η ομορφια του να παίζεις στην δική μας εποχή. Μπορείς να πας στο YouTube και να ψάξεις παλαιότερες σπουδαίες στιγμές σου" δήλωσε χαρακτηριστικά έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε ο Τόμπσον, για να προσθέσει έπειτα από νέα ερώτηση που δέχθηκε για το πότε το έκανε αυτό τελευταία φορά:

"Το έκανα χθες. Θυμάμαι όταν ήμουν στο κολέγιο, όταν είχες μερικές άσχημες εμφανίσεις, οι υπεύθυνοι για τα video της ομάδας έβρισκαν ένα καλό σου παιχνίδι, όπου όλα πήγαιναν καλά για εσένα και ήσουν σε απόλυτη αρμονία σωματικά, βλέποντας την μπάλα να μπαίνει στο καλάθι".

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Τόμπσον αποκάλυψε και τι είναι αυτό που συνηθίζει να παρακολουθεί όταν έχει ένα άσχημο παιχνίδι: "Πιθανότατα θα γράψω απλώς "Game 6 Klay" στο YouTube. Επειδή ήταν στιγμές γεμάτες πίεση τότε και τελικά σούταρα πολύ καλά. Όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο και παίζεις τόσο καλά, μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή. Το θέμα είναι να είσαι δυνατός πνευματικά".

Για την ιστορία, το "Game 6 Klay" δεν είναι ένα τυχαίο παρατσούκλι. Ίσα-ίσα, που έχει καθιερωθεί επείδή στο παρελθόν - με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Game 6 με τους Γκρίζλις στον 2ο γύρο των φετινών playoffs - ο Τόμπσον έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του στα Game 6 των playoffs.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ