NBA FINALS 2022

NBA Finals, Κερ: "Όταν αποσυρθώ από την προπονητική, θα κοιτάξω πίσω και θα πω απλώς 'ευχαριστώ' στον Κάρι"

Ο Στιβ Κερ παίρνει αγκαλιά τον Στεφ Κάρι
Ο Στιβ Κερ παίρνει αγκαλιά τον Στεφ Κάρι Ⓒ 2021 JEFF CHIU/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στιβ Κερ αποθέωσε τον Στεφ Κάρι μετά την νίκη των Γουόριορς στην Βοστώνη στο Game 4 των NBA Finals, λέγοντας πως όταν αποσυρθεί από την προπονητική, απλώς θα ευχαριστήσει τον σταρ του για αυτά που του έδωσε.

Οι Γουόριορς λύγισαν τους Σέλτικς στο Game 4 των NBA Finals 2022, κάνοντας το μπρέικ (97-107) για να ισοφαρίσουν σε 2-2 την σειρά, χάρη σε μία ακόμα μυθική εμφάνιση του Στεφ Κάρι (43 πόντοι). Και σε αυτόν στάθηκε μετά τον αγώνα ο Στιβ Κερ, επιφυλάσσοντας ένα τρομερό κομπλιμέντο για τον σταρ της ομάδας του.

Ο προπονητής των Γουόριορς ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Κάρι και έσταζε μέλι, συγκινώντας με τις ατάκες του. Συγκεκριμένα, ο Κερ δήλωσε:

"Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό (σ.σ τον Κάρι), είναι ότι ο σκληρός χαρακτήρας του ματσάρει με το ταλέντο του και το επίπεδο της φυσικής και σωματικής του κατάστασεις. Ενδιαφέρεται πάρα πολύ. Δουλεύει σκληρά, είναι εύκολος στο να τον προπονήσεις.

Ξέρεις, όταν αποσυρθώ από την προπονητική, όποτε και αν γίνει αυτό, θα κοιτάξω πίσω και θα πω απλώς 'ευχαριστώ' στον Στεφ, γιατί έχει κάνει αυτή την κατάσταση για εμάς, ως οργανισμός, εύκολη για όλους. Είναι ξεχωριστός παίκτης και άνθρωπος".

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Κερ για τον Κάρι:

TAGS NBA FINALS 2022 NBA NBA FINALS ΗΠΑ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ