NBA FINALS 2022

NBA Finals, Κάρι: "Είναι η πρώτη φορά για πολλά πράγματα με αυτή την ομάδα, είμαστε στους τελικούς για κάποιο λόγο"

Stephen Curry, de Warriors de Golden State, dispara en contra de Jaylen Brown, de los Celtics de Boston, durante la segunda mitad del juego de baloncesto en las Finales de la NBA, en San Francisco, el jueves 2 de junio de 2022. (AP Foto/Jed Jacobsohn)
Stephen Curry, de Warriors de Golden State, dispara en contra de Jaylen Brown, de los Celtics de Boston, durante la segunda mitad del juego de baloncesto en las Finales de la NBA, en San Francisco, el jueves 2 de junio de 2022. (AP Foto/Jed Jacobsohn) 2022 AP FOTO/JED JACOBSOHN

Αισιόδοξος πως οι Γουόριορς θα αντιδράσουν και θα κάνουν το 1-1 στη σειρά των NBA Finals κόντρα στους Σέλτικς εμφανίστηκε σε δηλώσεις του πριν από το Game 2 ο Στεφ Κάρι.

Γουόριορς και Σέλτικς θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι στο Game 2 της σειράς των NBA Finals, με την ομάδα της Βοστώνης να έχει ήδη κάνει το 1-0 και μάλιστα με μπρέικ. Παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, ο Στεφ Κάρι παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει να φέρει τη σειρά στα ίσα στη Βοστώνη.

Οι Γουόριορς έχουν επιστρέψει ξανά έπειτα από ήττες και όπως παραδέχθηκε ο σταρ της ομάδας, "αυτό συνέβη ακόμα και σε στιγμές κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, όταν τα πράγματα ξέφυγαν μερικές φορές από τον έλεγχό μας. Πώς θα αλλάξουμε την κατάσταση και θα φέρουμε ξανά σε ισορροπία τα πράγματα; Συνήθως η αντίδρασή μας είναι καλή".

"Είναι η πρώτη φορά για πολλά πράγματα με αυτή την ομάδα", συνέχισε ο Κάρι. "Είμαστε στους τελικούς γιατί βρήκαμε τον τρόπο σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Αν επιστρέψουμε στη σειρά, πρέπει να βρούμε ξανά τον τρόπο να ανταπεξέλθουμε".

Σε ερώτηση για το αν αυτή είναι μία "στιγμή της αλήθειας" για τους Γουόριορς, ο Κάρι απάντησε μονολεκτικά και με σιγουριά: "Φυσικά". Όσο για τα συναισθήματα των Γουόριορς μετά από την πρώτη ήττα, ο Κάρι είπε: "Αν δεν είσαι στεναχωρημένος με την ήττα και δεν σε έχει επηρεάσει τότε δεν αισθάνεσαι και αυτό είναι κακό γιατί φαίνεται πως δεν σε νοιάζει. Πόσο πολύ θα επιμείνεις γι' αυτό, αυτό είναι το τεστ για το αν και πώς θα επιστρέψεις.

Όταν πας σπίτι και σκέφτεσαι την κάθε φάση ή τι θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά. Όλα αυτά αρχίζουν να γυρνάνε στο μυαλό σου και χάνεις λίγο τον ύπνο σου. Στα αποδυτήρια μετά από το πρώτο ματς ήταν δύσκολα, αφήσαμε μία ευκαιρία να μας ξεγλιστρήσει. Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς".

TAGS NBA FINALS 2022 NBA ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ