NBA FINALS

NBA Finals: Η κακοκαιρία χτύπησε το Μιλγουόκι, άγνωστο αν θα ανοίξει η Deer District για το Game 4 των NBA Finals

NBA Finals: Η κακοκαιρία χτύπησε το Μιλγουόκι, άγνωστο αν θα ανοίξει η Deer District για το Game 4 των NBA Finals
AP PHOTO/STEVE MEGARGEE

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα εμφανίστηκαν, όπως αναμενόταν, στις 16:00 της Τετάρτης (00:00 ώρα Ελλάδας) στο Μιλγουόκι, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι των Μπακς να κλείσουν την Deer District για το κοινό.

Η κακοκαιρία που περίμεναν στο Μιλγουόκι έφτασε, τελικά, στην πολη στις 4μ.μ της Τετάρτης (14/7). Έντονη βροχόπτωση, ισχυροί άνεμοι και κεραυνοί ανάγκασαν τους ανθρώπους του Fiserv Forum να κρατήσουν κλειστή την Deer District, τους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου στους οποίους συγκεντρώθηκαν 25 χιλιάδες θεατές στο Game 3 των NBA Finals, ώστε να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος για την ασφάλειά τους.

Αποστολή στις ΗΠΑ: Χάρης Σταύρου

Προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν θα ανοίξει ο Deer District τις επόμενες ώρες. Οι Μπακς ζητούν από τον κόσμο να φτάσει στο γήπεδο όσο πιο κοντά στο τζάμπολ μπορεί, ελπίζουν ότι τα κιγκλιδώματα θα αφαιρεθούν έστω και στις 19:30 τοπική (03:30 ώρα Ελλάδας), αφού προηγουμένως είχαν ζητήσει απ' όσους ήδη βρίσκονταν στον χώρο να αποχωρήσουν και να βρεθούν σε έναν ασφαλή χώρο.

Το SPORT24 στους NBA Finals:

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ