NBA FINALS 2022

NBA Finals, Γκριν για Κάρι: "Όλα ξεκινούν από τον Στεφ στην επίθεση, ακόμα και όταν ο Ντουράντ ήταν στην ομάδα"

Golden State Warriors guard Stephen Curry, middle, shoots against Boston Celtics center Al Horford, left, and guard Derrick White during the first half of Game 2 of basketball's NBA Finals in San Francisco, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Jed Jacobsohn, Pool)
Golden State Warriors guard Stephen Curry, middle, shoots against Boston Celtics center Al Horford, left, and guard Derrick White during the first half of Game 2 of basketball's NBA Finals in San Francisco, Sunday, June 5, 2022. (AP Photo/Jed Jacobsohn, Pool) 2022 AP PHOTO/JED JACOBSOHN, POOL

Μετά από το Game 2 των NBA Finals ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Σέλτικς, ο Ντρέιμοντ Γκριν στάθηκε στις επιθετικές πρωτοβουλίες που παίρνει ο Στεφ Κάρι συγκρίνοντας μάλιστα το παιχνίδι της ομάδας με αυτό της εποχής Ντουράντ.

Στον ρόλο του Στεφ Κάρι στους Γουόριορς και τις πρωτοβουλίες που παίρνει στην επίθεση και γενικότερα στο παιχνίδι της ομάδας μίλησε ο Ντρέιμοντ Γκριν μετά από τη νίκη της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο κόντρα στους Σέλτικς στο Game 2 των NBA Finals.

Ο Γκριν μάλιστα δεν δίστασε να συγκρίνει το σήμερα στην ομάδα των Γουόριορς με την εποχή Ντουράντ λέγοντας πως όπως τότε έτσι και τώρα τις αποφάσεις και το βάρος στην επίθεση παίρνει ο Στεφ Κάρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκριν:

"Η επίθεσή μας στηρίζεται πολύ στον Κάρι. Όλα ξεκινούν από τον Στεφ. Ακόμα και όταν ο Ντουράντ ήταν στην ομάδα μας, η επίθεση ξεκίναγε από τον Στεφ και έτσι θα συνεχίσει να είναι. Όταν παίζεις σε μία τέτοια ομάδα πρέπει να έχεις τρόπους να βρεις σκορ και εκτός από τον Κάρι. Και νομίζω πως σε αυτό το κομμάτι κάναμε καλή δουλειά.

Ο Τόμπσον είχε 4/19 σουτ και ήταν δύσκολη βραδιά για εκείνον αλλά ξέρουμε πως μπορεί να βάλει τα σουτ επομένως συνεχίζουμε. Το καλό είναι ότι δεν έκανε λάθη και δεν επέστρεψε στους Σέλτικς να επωφεληθούν από αυτό".

TAGS NBA FINALS 2022 ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ