NBA FINALS

NBA Finals, Χόλιντεϊ: "Να παίξουμε στο Game 6 σαν να είμαστε απελπισμένοι"

Ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπακς
Ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπακς Ⓒ 2021 JOHN BAZEMORE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζρου Χόλιντεϊ δήλωσε ενόψει του Game 6 των ΝΒΑ Finals των Μπακς με τους Σανς (04:00, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24) ότι το Μιλγουόκι πρέπει να μπει συγκεντρωμένο και να μοιάζει... απελπισμένο για να πάρει την νίκη και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι Μπακς ετοιμάζονται για τον σημαντικότερο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας τους, αφού θα υποδεχθούν τους Σανς στο Game 6 των NBA Finals (04:00, Cosmote Sports 4 και LIVE από το SPORT24), όντες μπροστά με 3-2. Οι περισσότεροι τους έχουν χρίσει φαβορί. Ο Τζρου Χόλιντεϊ ωστόσο προσπαθεί να μείνει προσγειωμένος.

Μιλώντας στα ΜΜΕ για το Game 6, ο γκαρντ του Μιλγουόκι ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το τι πρέπει να κάνει το Μιλγουόκι. "Ειλικρινά, πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε σαν απελπισμένοι. Σαν να είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν. Σαν να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο" δήλωσε αρχικά ο Χολιντεϊ, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Πήραμε μία καλή νίκη στο Game 5, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα η δουλειά μας".

Κλείνοντας το θέμα, ο σταρ των Μπακς τόνισε: "Σίγουρα δεν θα υπήρχε κανένα καλύτερο μέρος να τελειώσουμε την σειρά από την έδρα μας, αλλά έχουμε απέναντί μας μία ομάδα που δεν τα παρατάει και παίζει ομαδικά. Υποθέτω ότι έχουμε μία καλή ευκαιρία, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ως ομάδα".

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΗΠΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ