NBA

NBA, Έξαλλος ο Ντόνοβαν με το φάουλ του Άλεν στον Καρούσο: "Θα μπορούσε να του κόψει την καριέρα"

Το φάουλ του Άλεν στον Καρούσο
Το φάουλ του Άλεν στον Καρούσο PRINTSCREEN

Ο τεχνικός των Μπουλς, Μπίλι Ντόνοβαν, επιτέθηκε με δηλώσεις του στον Γκρέισον Άλεν για το επικίνδυνο φάουλ που έκανε στον Άλεξ Καρούσο, λέγοντας ότι θα μπορούσε να κόψει το μπάσκετ στον γκαρντ των Μπουλς, ενώ ζήτησε από το NBA να πάρει μέτρα.

Ο χρόνος πάγωσε για λίγο στον αγώνα των Μπακς με τους Μπουλς (νίκη του Μιλγουόκι με 94-90) στο αντιαθλητικό φάουλ του Γκρέισον Άλεν στον Άλεξ Καρούσο, αφού από τύχη απέφυγε ο γκαρντ του Σικάγο έναν σοβαρό τραυματισμό. Και με το παιχνίδι να έχει τελειώσει, ο Μπίλι Ντόνοβαν δεν έκρυψε ότι ήταν εκνευρισμένος.

Ο τεχνικός των Μπουλς επιτέθηκε με δηλώσεις του στον γκαρντ των Μπακς, απαιτώντας από το NBA να πάρει μέτρα, ενθυμούμενος και το παρελθόν του Άλεν, ο οποίος από όταν ακόμα φοιτούσε στο Κολέγιο του Ντιουκ είχε κατηγορηθεί ότι είναι "βρώμικος" παίκτης.

"Με τον Άλεξ (σ.σ Καρούσο) να είναι στον αέρα, ο Άλεν τον άρπαξε και τον πέταξε με τέτοιο τρόπο κάτω που θα μπορούσε να του κόψει την καριέρα" δήλωσε αρχικά ο Ντόνοβαν, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Έχει ιστορικό με τέτοια φάουλ. Αυτή ήταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη φάση. Ελπίζω η λίγκα να δει καλά την φάση, επειδή θα μπορούσε να τραυματίσει πολύ σοβαρά τον Καρούσο".

Ο Καρούσο από την πλευρά του δεν έκρυψε και αυτός τον εκνευρισμό του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι τον πονούσε πολύ ο δεξιός του καρπός, ενώ πρόσθεσε ότι ο Άλεν δεν τον ρώτησε ποτέ αν είναι καλά. "Ο τύπος με άρπαξε στον αέρα. Αυτά είναι βλακείες, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Απλώς χαίρομαι που δεν τραυματίστηκα σοβαρά".

Θυμηθείτε το σκληρό φάουλ του Άλεν στον Καρούσο:

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ