ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

NBA, Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: "Αυτός ο τύπος θα έπρεπε να είναι στο Space Jam"

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, left, of Greece, celebrates with guards Jrue Holiday, center, and Grayson Allen, right, after making a free throw in the second half of Game 1 in the second round of the NBA Eastern Conference playoff series against the Boston Celtics, Sunday, May 1, 2022, in Boston. (AP Photo/Steven Senne)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, left, of Greece, celebrates with guards Jrue Holiday, center, and Grayson Allen, right, after making a free throw in the second half of Game 1 in the second round of the NBA Eastern Conference playoff series against the Boston Celtics, Sunday, May 1, 2022, in Boston. (AP Photo/Steven Senne) 2022 AP PHOTO/STEVEN SENNE

Για την θέληση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αλλά και τα ασύλληπτα σωματικά του προσόντα μίλησε σε δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου και όχι άδικα. Ο "Greek Freak" δουλεύει ασταμάτητα όλο τον χρόνο, εστιάζει στο κορμί του και στο πώς θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Στο work ethic του αλλά και στα ασύλληπτα αγωνιστικά και σωματικά του προσόντα στάθηκε ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ.

Οι συνεργασίες των δυο τους μοναδικές, ωστόσο ο Χόλιντεϊ στάθηκε στα φοβερά καρφώματα που μοιάζουν με βήματα τονίζοντας πως ο Αντετοκούνμπο είναι βγαλμένος από τη διάσημη ταινία "Space Jam".

"Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει ο Γιάννης είναι σαν ένα πακέτο με μπαταρίες. Ποτέ δεν σταματά να έρχεται προς τα εσένα. Για κάποιον που το βλέπει κάθε βράδυ αυτό δεν είναι καλό αλλά εγώ είμαι από την πλευρά του, είμαι μαζί του επομένως το ευχαριστιέμαι. Υπάρχουν παιχνίδια που κάνει μία ντρίμπλα από το μισό του γηπέδου και μετά απλά καρφώνει από τη γραμμή των βολών. Μοιάζει με βήματα αλλά ακόμα και με βήματα εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Αυτός ο τύπος θα έπρεπε να είναι στο Space Jam. Είμαστε σε μία φάση 'τα χέρια σου είναι τόσο μακριά και τα πόδια σου...' είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχουμε δει. Ο Γιάννης όμως θέλει να είναι ο καλύτερος και προπονείται κάθε μέρα γι αυτό. Θέλει να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ