NBA

NBA, Χοκς: Τσακώθηκαν Τρέι Γιανγκ και ΜακΜίλαν, παγωμάρα στην Ατλάντα

Ο Τρέι Γιανγκ με την φανέλα των Χοκς
Ο Τρέι Γιανγκ με την φανέλα των Χοκς Ⓒ 2022 JOHN BAZEMORE/ ASSOCIATED PRESS

Η σχέση του Τρέι Γιανγκ με τον Νέιτ ΜακΜίλαν φαίνεται ότι πηγαίνει από το κακό το χειρότερο, με αμερικανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο σταρ και ο προπονητής των Χοκς είχαν στιγμή έντασης σε προπόνηση της ομάδας, που οδήγησε στην απόφαση να μείνει εκτός αποστολής ο All Star γκαρντ στον αγώνα με τους Νάγκετς.

Οι Χοκς δεν είναι ακριβώς στα καλύτερά τους στο ξεκίνημα της σεζόν. Κάτι το μέτριο ξεκίνημα (13-10), κάτι οι τραυματισμού των Κόλινς και Χάντερ, στην Ατλάντα υπάρχει μία αμηχανία. Αυτή η αμηχανία όμως πλέον φτάνει στο σημείο να γίνει... παγωμάρα λόγω του Τρέι Γιανγκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Athletic", στην προπόνηση που προηγήθηκε του αγώνα με τους Νάγκετς (νίκη της Ατλάντα με 117-109) ο Γιανγκ ακολουθούσε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό ώμο, όταν ο ΜακΜίλαν τον ρώτησε αν θα συμμετάσχει στην προπόνηση και μετά θα αγωνιστεί, με τον σταρ της ομάδας να απαντάει ότι ήθελε να εστιάσει στην αποθεραπεία του και θα ήξερε αν θα αγωνιστεί αργότερα μέσα στην ημέρα.

Αυτή η απάντηση όμως δεν άρεσε στον ΜακΜίλαν, ο οποίος του παρουσίασε δύο επιλογές: Είτε να έρθει από τον πάγκο κόντρα στους Νάγκετς, είτε να μην πάει καν στο γήπεδο για το παιχνίδι. Ο Γιανγκ αποφάσισε να πάρει τον δεύτερο δρόμο, σε μία ακόμα απόδειξη ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι ακριβώς ιδανικές.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν τίθεται θέμα τιμωρίας και ο Γιανγκ θα πάρει κανονικά μέρος στο επόμενο παιχνίδι των Χοκς. Η σχέση του με τον ΜακΜίλαν ωστόσο είναι πλέον σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα να υπάρχει γενικά μία αμηχανία στους Χοκς για το πώς θα χειριστούν το ζήτημα.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ