NBA

NBA, Χοκς: Τραυματίστηκαν Κόλινς και Χάντερ

Ο Τζον Κόλινς με την φανέλα των Χοκς
Ο Τζον Κόλινς με την φανέλα των Χοκς Ⓒ 2022 PHELAN M. EBENHACK/ ASSOCIATED PRESS

Ατυχία για τους Χοκς, που είδαν τους δύο βασικούς τους φόργουορντ, Τζον Κόλινς και ΝτιΆντρε Χάντερ, να τραυματίζονται και να αναμένεται αμφότεροι να μείνουν εκτός δράσης για ένα διάστημα

Οι Χοκς βίωσαν ένα αν μη τι άλλο περίεργο σκηνικό: Να χάσουν δύο παίκτες - και μάλιστα βασικούς - στο ίδιο παιχνίδι, με αποτέλεσμα πλέον να πρέπει να τρέξουν να καλύψουν τα κενά τους.

Ο λόγος για τους Τζον Κόλινς και ΝτιΆντρε Χάντερ, οι οποίοι τραυματίστηκαν στον αγώνα με τους Μάτζικ (νίκη με 125-108), με αποτέλεσμα πλέον η Ατλάντα - που εξακολουθεί να μην έχει στην διάθεσή της τον τραυματία Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς - να κάνει αλχημείες για να καλύψει τα κενά τους, αφού είναι οι δύο βασικοί φόργουορντ της ομάδας.

Με βάση όσα έγιναν γνωστά, ο Χάντερ τραυματίστηκε στον δεξιό γοφό και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα, με την πιθανότητα να χάσει ακόμα περισσότερο χρόνο.

Ο Κόλινς από την πλευρά του υπέστει διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Την φετινή σεζόν ο Κόλινς έχει 12.3 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 32 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Χάντερ έχει 14.9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο με 35.4% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ