NBA

NBA, Χοκς - Σπερς: Συζητούν για ανταλλαγή Κόλινς με Μάρεϊ

Ο Ντεζάντε Μάρεϊ των Σπερς
Ο Ντεζάντε Μάρεϊ των Σπερς Ⓒ 2021 DARREN ABATE/ASSOCIATED PRESS

Αυτό που ξεκίνησε ως φήμη φαίνεται ότι αποκτάει σιγά-σιγά βάση, με τους Χοκς και τους Σπερς να συζητούν σύμφωνα με δημοσιεύματα το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Τζον Κόλινς με τον Ντεζούντε Μάρεϊ.

Οι Σπερς έριξαν την... βόμβα πριν μερικές ημέρες, όταν άφησαν να διαρρεύσει ότι είναι διαθέσιμος προς ανταλλαγή ο Ντεζούντε Μάρεϊ. Φέρονταν να ζητούν ως αντάλλαγμα ένα πακέτο ανάλογο με αυτό που έστειλαν πριν δύο χρόνια οι Μπακς στους Πέλικανς για τον Τζρου Χόλιντεϊ (τρία ντραφτ πικ πρώτου γύρου). Οι Χοκς ενδιαφέρονται. Ίσως όμως έχουν κάτι καλύτερο να δώσουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, η Ατλάντα έχει ρίξει στο τραπέζι το όνομα του Τζον Κόλινς, ο οποίος εδώ και καιρό μοιάζει με... ξένο σώμα στην ομάδα. Παράλληλα όμως είναι και ένας παίκτης που πάντα βρισκόταν στα ραντάρ των Σπερς, με την Ατλάντα να ελπίζει ότι αυτό ισχύει ακόμα, με τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι αρκετά ενεργές τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό που δεν έχει γίνει σαφές είναι τι άλλο θα μπορούσε να βάλει στο πακέτο η Ατλάντα για να πείσει το Σαν Αντόνιο, αφού είναι σαφές ότι μόνο ο Κόλινς... δεν είναι αρκετός και θα χρειαστούν κι άλλα ανταλλάγματα, είτε αυτό αφορά κάποια μελλοντικά ντραφτ πικ, είτε ένας ακόμα παίκτης.

Την σεζόν 2021/22 ο Μάρεϊ είχε την αγωνιστική του έκρηξη, αριθμώντας 21.1 πόντους, 8.3 πόντους, 9.2 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής (68 παιχνίδια, όλα βασικός), με όλες τις επιδόσεις να είναι ρεκόρ καριέρας και να οδηγούν στην πρώτη του κλήση σε All Star Game. Ο Κόλινς από την πλευρά του είχε την δεύτερη χειρότερη σεζόν της καριέρας του, αριθμώντας 16.2 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο με 36.4% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής (54 αγώνες - 53 ως βασικός).

TAGS NBA ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ