NBA

NBA, Χιτ: Ανησυχία για Τάκερ, τραυματίστηκε στο γόνατο

Ο Πι Τζέι Τάκερ των Χιτ
Ο Πι Τζέι Τάκερ των Χιτ Ⓒ 2022 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Πι Τζέι Τάκερ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε πρόωρα από το Game 2 των Χιτ με τους Σέλτικς και πλέον στο Μαϊάμι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα ενόψει της συνέχειας της σειράς.

Η βαριά ήττα (102-127) από τους Σέλτικς στο Μαϊάμι στο Game 2 των τελικών της Ανατολής πλήγωσε τους Χιτ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο είναι ότι ενδεχομένως το Μαϊάμι να έχασε και τον Πι Τζέι Τάκερ στην πορεία.

Ο δυναμικός φόργουορντ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κατά την διάρκεια της πρώτης περιόδου, προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά τελικά αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον όλοι στους Χιτ αγωνιούν. Όπως έγινε γνωστό, ο Τάκερ θα υποβληθεί σε μαγνητική, με το Μαϊάμι να ελπίζει ότι δεν θα έχει κάτι σοβαρό. Υπενθυμίζεται ότι οι Χιτ δεν είχαν στους δύο πρώτους αγώνες της σειράς τον Κάιλ Λάουρι λόγω τραυματισμού (τράβηγμα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού) και δεν ξέρουν πότε θα πατήσει παρκέ.

Την φετινή σεζόν ο Τάκερ έχει 7.6 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 41.5% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής, με την αξία του ωστόσο να φαίνεται περισσότερο στην άλλη πλευρά του παρκέ, όπου μπορεί να μαρκάρει όλες τις θέσεις.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ