NBA

NBA: Αποθέωση, συγκίνηση και standing ovation για Λάουρι στην επιστροφή του στο Τορόντο ως αντίπαλος

NBA: Αποθέωση, συγκίνηση και standing ovation για Λάουρι στην επιστροφή του στο Τορόντο ως αντίπαλος
PRINTSCREEN

Ο Κάιλ Λάουρι επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Τορόντο και οι φίλοι των Ράπτορς τον αποθέωσαν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της σεζόν, με τον γκαρντ των Χιτ να είναι εμφανώς συγκινημένος.

Ήταν 28 Φεβρουαρίου 2020 όταν οι Ράπτορς ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Χόρνετς. Τότε δεν το ήξερε κανείς, αλλά ο Κάιλ Λάουρι είχε φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα του Τορόντο σε εντός έδρας αγώνα στον Καναδά. Απολύτως λογικά, στην επιστροφή του ως αντίπαλος έγινε... πανικός.

Κάτι παραπάνω από δύο χρόνια από τότε, η χειρότερη πανδημία της σύγχρονης εποχής και η περσινή μετακόμιση των Ράπτορς στην Τάμπα είχαν ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ξανά στο Τορόντο ο Λάουρι, πριν συμφωνήσει με τους Χιτ το καλοκαίρι. Η στιγμή όμως που περίμεναν όλοι έφτασε τα χαράματα της Δευτέρας (4/4) ώρα Ελλάδος. Ο Λάουρι επέστρεψε ως αντίπαλος με την φανέλα του Μαϊάμι (νίκη με 114-109 για τους Χιτ) και γνώρισε την αποθέωση που του άξιζε για την προσφορά του στην ομάδα στις 9 σεζόν που φόρεσε την φανέλα των Καναδών, που περιελάμβανε και το πρωτάθλημα του 2019.

Οι Ράπτορς επιφύλασσαν μία έκπληξη στον κόσμο, αφού αποφάσισαν να προβάλουν το VIDEO tribute για τον Λάουρι κατά την διάρκεια της παρουσίασης των Χιτ και όχι σε κάποια διακοπή. Ο Λάουρι το απόλαυσε από τον πάγκο, αγκαλιά με τους δύο γιους του. Όταν το - συγκινητικό - VIDEO τελείωσε, οι 19.800 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο (Sold out) χάρισαν ένα μοναδικό standing ovation σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ομάδας, με τον Λάουρι να φτάνει μέχρι το κέντρο του γηπέδου και να τους ευχαριστεί.

"Σήμαινε τα πάντα για εμένα ότι οι φίλαθλοι έδειξαν την εκτίμησή τους με αυτό το standinf ovation. Η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις την πρώην ομάδα σου είναι πάντα ξεχωριστεί και δεν το ξεχνάς αυτό" δήλωσε ο ίδιος μετά το ματς, όπου είχε 16 πόντους και 10 ασίστ, οδηγώντας το Μαϊάμι στην νίκη.

Δείτε το συγκινητικό VIDEO με την αποθέωση του Λάουρι:

TAGS NBA ΗΠΑ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ