NBA

NBA: Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ αποσύρθηκε από τα παρκέ

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ με την φανέλα των Μάβερικς
Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ με την φανέλα των Μάβερικς 2021 TONY GUTIERREZ/AP PHOTO

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, ένας από τους καλύτερους σουτέρ των τελευταίων ετών αποσύρθηκε από τα παρκέ σε ηλικία 37 ετών αφήνοντας πίσω του μία καριέρα 15 ετών στο ΝΒΑ.

Ένας από τους καλύτερους σουτέρ των τελευταίων ετών στο ΝΒΑ, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ αποφάσισε να δώσει τέλος σε μία πετυχημένη καριέρα 15 ετών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο πρώην παίκτης των Μάβερικς, των Μπακς, των Κλίπερς, των Μάτζικ, των Σίξερς και των Πέλικανς που φημιζόταν για το μακρινό του σουτ, αποσύρθηκε από τα παρκέ σε ηλικία 37 ετών.

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ένα video στο Youtube "όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν", έτσι και η πετυχημένη καριέρα του Ρέντικ στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Είναι μία κλισέ έκφραση που συχνά όμως το μήνυμα είναι αληθινό. Αυτή η περίπτωση όμως δεν είναι ίδια. Στο σημερινό ιδιαίτερο επεισόδιο λέμε με βαριά καρδιά ότι ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, έπειτα από μία καριέρα 15 ετών στο ΝΒΑ και πολλά βραβεία σε κολλεγιακό επίπεδο με την φανέλα του Ντιουκ και ένα πρωτάθλημα στο NCAA, ολοκληρώνει τη σπουδαία καριέρα του. Ναι, το διαβάσατε σωστά, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ αποσύρεται από τα παρκέ. Με αυτή την ανακοίνωση ο Ρέντικ απευθύνεται στους πιο κοντινούς του ανθρώπους, την οικογένεια, τους φίλους και τους φανς του. Για να εξηγήσει τους λόγους πίσω από αυτή του την απόφαση και επίσης δίνει ορισμένα στοιχεία για το τι θα ακολουθήσει και ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του".

Δείτε το video:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ