NBA

NBA All Star Game: Ο Μάικ Μαλόουν θα είναι ο προπονητής της Team Lebron

Ο Λεμπρόν Τζέιμς στο All Star Game του 2022
Ο Λεμπρόν Τζέιμς στο All Star Game του 2022 AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Κλείδωσε και το δεύτερο προπονητικό τιμ που θα αναλάβει να καθοδηγήσει την Team LeBron στο All Star Game του Σολτ Λέικ.

Δύο εβδομάδες πριν από το All Star Weekend, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς γνωρίζουν τα δύο προπονητικά σταφ που θα ηγηθούν των ομάδων που θα δημιουργήσουν πριν από το τζάμπολ του main event.

Ο Greek Freak, αν και συμπαίκτες δεν έχει ακόμα, ήξερε ήδη από την Τρίτη πως οδηγίες θα λαμβάνει από τον Τζο Ματσούλα, διότι οι Σέλτικς δεν κινδύνευαν να χάσουν το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

Από την άλλη, ο Βασιλιάς έμαθε πως την Team LeBron θα κοουτσάρει, οριστικά πια, ο Μάικ Μαλόουν και οι συνεργάτες του στους Νάγκετς. Το Ντένβερ οδηγεί την κούρσα στη Δύση με 35-16 και μετά την ήττα των Γκρίζλις από τους Μπλέιζερς στο Μέμφις δεν απειλείται να πέσει δεύτερο ως την προσεχή Κυριακή.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Μαλόουν θα ηγηθεί ενός all star συνόλου, ως ο τρίτος προπονητής των Νάγκετς με μια τέτοια διάκριση - Λάρι Μπράουν και Τζορτζ Καρλ οι άλλοι δύο. Το 2019 ο 51χρονος Νεοϋορκέζος κόουτς είχε οδηγήσειτην Team LeBron σε νίκη 178-164 επί της Team Giannis. Θα επαναληφθεί η ιστορία ή θα υπάρξει ανατροπή του σκηνικού;

TAGS NBA ALL STAR GAME ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ