NBA

NBA All-Star Game 2022: Οι 10 starters και οι captains του αγώνα στο Κλίβελαντ

NBA All-Star Game 2022: Οι 10 starters και οι captains του αγώνα στο Κλίβελαντ
2022 AP PHOTO/NAM HUH

All-Star για έκτη φορά στην καριέρα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ οι αρχηγοί του αγώνα που θα γίνει στο Κλίβελαντ στις 20 Φεβρουαρίου. Δείτε και τους 10 starters της εορταστικής αναμέτρησης.

Λίγες εβδομάδες πριν από το 71o All-Star Game του NBA, η Λίγκα ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/1) τους 10 starters και τους δύο captains που θα "χτίσουν" τα rosters του αγώνα της 20ης Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο έκτο All-Star Game της καριέρας του (είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σε μέσο όρο, με 28.8 πόντους ανά αγώνα) και συνολικά θα βρεθεί στο όγδοο All-Star Weekend, αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι αρχηγός. Captains στο Κλίβελαντ θα είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που γυρίζει στο σπίτι του για να γνωρίσει την αποθέωση κι ο Κέβιν Ντουράντ ο οποίος πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας τραυματισμού.

Οι starters της Ανατολικής Περιφέρειας

Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς)
Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς)
Κέβιν Ντουράντ (Νετς)
Τρέι Γιανγκ (Χοκς)
ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς)

Οι starters της Δυτικής Περιφέρειας

Άντριου Γουίγκινς (Γουόριορς)
Νίκολα Γιόκιτς (Νάγγετς)
Τζα Μοράντ (Γκρίζλις)
Στεφ Κάρι (Γουόριορς)
ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς)

Για να προκύψουν οι 10 starters, χρειάστηκαν οι ψήφοι του κοινού (50%), των παικτών του NBA (25%) και επιλεγμένων δημοσιογράφων (25%), με τον Χάρη Σταύρου και το SPORT24 να συμμετέχουν στη διαδικασία. Το Draft των Τζέιμς - Ντουράντ θα γίνει την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου και θα καλυφθεί από το TNT.

TAGS NBA NBA ALL STAR ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ