NBA ALL STAR

NBA All-Star Game 2022: ΛεΜπρόν και Ντουράντ εξευτέλισαν τον Τζέιμς Χάρντεν

NBA All-Star Game 2022: ΛεΜπρόν και Ντουράντ εξευτέλισαν τον Τζέιμς Χάρντεν

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ δεν ήθελαν τον Τζέιμς Χάρντεν στην ομάδα του, με τον King James να τον φορτώνεται μετά από ένα show στο οποίο οι δύο captains του NBA All-Star Game 2022 και το πάνελ του ΤΝΤ διέλυσαν τον Μούσια.

Πριν από δύο χρόνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέφυγε τον Τζέιμς Χάρντεν στο Draft του All-Star Game 2020 επειδή ο Μούσιας "δεν παίζει άμυνα". Φέτος, η κατάσταση ήταν χειρότερη, πολύ χειρότερη για τον έμπειρο σκόρερ, καθώς λίγη ώρα μετά από την ανταλλαγή που τον έστειλε από τους Μπρούκλιν Νετς στους Φιλαντέλφια Σέβεντι Σίξερς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κι ο Κέβιν Ντουράντ τον εξευτέλισαν στη διαδικασία του Draft για το All-Star Game 2022 που θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου στο Κλίβελαντ.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν δεδομένο ότι δεν θα τον επέλεγε, καθώς είναι ξεκάθαρα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την θητεία του στους Νετς και κυρίως με την πίεση που άσκησε μέσω διαρροών στα media για να αποχωρήσει. Έτσι, όταν τρεις επιλογές πριν από το φινάλε της διαδικασίας ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους Γκομπέρ, Χάρντεν, ΒανΒλίτ, τα μάτια του KD άστραψαν όταν ο Βασιλιάς προτίμησε τον γκαρντ των Τορόντο Ράπτορς. Χαμογέλασε επειδή εκείνος πήγε με τον Γάλλο των Γιούτα Τζαζ, την ώρα που Κένι Σμιθ και Τσαρλς Μπάρκλι του φώναζαν "χρειάζεσαι μέγεθος".

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε λυγίσει από τα γέλια στη διπλανή οθόνη, αναρωτιόταν αν ο Χάρντεν, τον οποίο έπρεπε αναγκαστικά να βάλει στην ομάδα του, είναι υγιής, αν θα παίξει, αν θα αντικατασταθεί, με τον Τσαρλς Μπάρκλι να φωνάζει "ναι, είναι υγιής, έγινε ανταλλαγή". Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο Μούσιας δεν ήταν αστείος, ήταν εξευτελιστικός για εκείνον, ωστόσο ο μόνος υπεύθυνος για τις καταστάσεις των τελευταίων 17-18 μηνών είναι αυτός και μόνο αυτός. Πρώτα πίεσε τους Ρόκετς για να τον στείλουν από το Χιούστον στο Μπρούκλιν και τώρα πίεσε τους Νετς, που ήταν αναγκασμένοι να τον παραχωρήσουν για το καλό του οργανισμού, για το καλό της ομάδας που μετράει εννέα συνεχόμενες ήττες.

TAGS NBA ALL STAR NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ