NBA ALL STAR

NBA All-Star 2021: Ο Σαμπόνις πήρε τον Διαγωνισμό Επιδεξιοτήτων

Ο Ντόμας Σαμπόνις νικητής στο Skills Challenge του NBA All-Star 2021
Ο Ντόμας Σαμπόνις νικητής στο Skills Challenge του NBA All-Star 2021 2021 AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Το Skills Challenge έχει εξελιχθεί στον διαγωνισμό των ψηλών, με τον Ντομάντας Σαμπόνις να "καθαρίζει" κατά σειρά τους Τζούλιους Ραντλ, Λούκα Ντόντσιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς και να παίρνει το τρόπαιο των επιδεξιοτήτων (VIDEOS).

Με τον Διαγωνισμό Επιδεξιοτήτων (Skills Challenge) άνοιξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/3) το πρόγραμμα του NBA All-Star 2021 στην Ατλάντα και με μεγάλο νικητή τον

Στον Α' γύρο ο Ντόμας Σαμπόνις νίκησε τον Τζούλιους Ραντλ βάζοντας αμέσως το σουτ στο τέλος της προσπάθειάς του, το ίδιο έκανε και ο Νίκολα Βούτσεβιτς που ευστόχησε στο τρίποντο για να αποκλείσει τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον.

Στον δεύτερο γύρο ο Σαμπόνις διέλυσε τον Ντόντσιτς που έπαιξε με φόρμα (!) και είχε πρόβλημα στην πάσα, με τον Λιθουανό να βάζει ξανά το σουτ με την πρώτη και να προκρίνεται στον τελικό. Σε αυτόν βρέθηκε κι ο Βούτσεβιτς, που εκμεταλλεύθηκε ένα άστοχο λέι-απ του Κρις Πολ, έβαλε το τρίποντο με την τέταρτη και πήγε για το τρόπαιο.

Στον τελικό οι δύο ψηλοί έβαλαν την πάσα με την πρώτη, σκόραραν το λέι-απ με άνεση, με τον Σαμπόνις να σκοράρει αυτή τη φορά με την τέταρτη προσπάθεια το τρίποντο και να κερδίζει τον διαγωνισμό με το χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό του. Ο Σαμπόνις είχε χάσει πέρυσι από τον Μπαμ Αντεμπάγιο, επέστρεψε και δικαιώθηκε.

Photo credits: 2021 AP Photo/Brynn Anderson

TAGS NBA ALL STAR NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ