NBA ALL STAR

NBA All-Star 2021: Ο Ανφέρνι Σάιμονς πήρε τον απογοητευτικό διαγωνισμό καρφωμάτων

Ο Ανφέρνι Σάιμονς, νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο NBA All-Star 2021
Ο Ανφέρνι Σάιμονς, νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο NBA All-Star 2021 2021 AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Κάσιους Στάνλει, Όμπι Τόπιν και Ανφέρνι Σάιμονς πρωταγωνίστησαν σε έναν από τους χειρότερους διαγωνισμούς καρφωμάτων στην ιστορία των NBA All-Star Games, με τον τελευταίο να παίρνει τη νίκη (VIDEOS).

Ο Ντόμας Σαμπόνις πήρε τον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων, ο Στεφ Κάρι τον διαγωνισμό τριπόντων και ο Ανφέρνι Σάιμονς τον διαγωνισμό καρφωμάτων τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/3) στο NBA All-Star 2021 στην Ατλάντα. Ένα Dunk Contest που είχε έναν άγνωστο παίκτη των Ιντιάνα Πέισερς, έναν ρούκι των Νιου Γιορκ Νικς και τον νεαρό σκόρερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που πήρε τη νίκη χωρίς να δούμε κάτι πρωτότυπο, κάτι φαντασμαγορικό.

Ο Στάνλεϊ έκανε καλή πρώτη προσπάθεια που μάλλον πήρε μικρότερη βαθμολογία από αυτή που άξιζε, με αποτέλεσμα να απογοητευθεί και να δώσει στους Τόπιν - Σάιμονς το εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί οι δύο παίκτες είχαν από μια προσπάθεια, με τους κριτές να μη βαθμολογούν, αλλά να επιλέγουν το κάρφωμα που τους άρεσε περισσότερο. Τόπιν και Σάιμονς είχαν από μία καλή προσπάθεια, χωρίς πάντως να κάνουν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, προς απογοήτευση όλων.

Τελικά με ψήφους 3-2 ο Ανφέρνι Σάιμονς πήρε τη νίκη, για να αναδειχθεί κορυφαίος dunker για το 2021.


ΚΑΣΙΟΥΣ ΣΤΑΝΛΕΙ ΟΜΠΙ ΤΟΠΙΝ ΑΝΦΕΡΝΙ ΣΑΪΜΟΝΣ
1η προσπάθεια 44 (με την πρώτη) 48 (με την πρώτη) 46 (με την πρώτη)
2η προσπάθεια 37 (με τη δεύτερη) 46 (με τη δεύτερη) 49 (με την πρώτη)
Σύνολο Α' γύρου 81 94 95

Photo credits: 2021 AP Photo/Brynn Anderson

TAGS NBA ALL STAR NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ