NBA

NBA Αγώνες: Πέντε παιχνίδια και Γιάννης Αντετοκούνμπο στην σκιά του... πρωτοκόλλου υγείας της λίγκας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © 2021 ERIC CHRISTIAN SMITH/AP IMAGES

Έπειτα από μία ημέρα διακοπής λόγω παραμονής Χριστουγέννων, το NBA επιστρέφει δριμύτερο τα Χριστούγεννα με 5 αγώνες, με το παιχνίδι Μπακς - Σέλτικς (21:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) να ξεχωρίζει, σε μία βραδιά γεμάτη απουσίες λόγω κορονοϊού.

Το NBA επιστρέφει έπειτα από διακοπή μίας ημέρας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 5 αγώνες. Και μπορεί αρκετή από την λάμψη να απουσιάζει, αφού πάνω ο αριθμός των παικτών που βρίσκονται στο πρωτόκολλο κορονοϊού είναι τριψήφιος και πολλοί εξ αυτών ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν σήμερα (25/12), ωστόσο ακόμα κι έτσι δεν παύει να υπάρχει δράστη στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Ο αγώνας των Μπακς με τους χτυπημένους από τραυματισμούς και κορονοϊό Σέλτικς (21:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) έχει ελληνικό ενδιαφέρον, με το Μιλγουόκι να αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος βγήκε από το πρωτόκολλο κορονοϊού.

Από εκεί και πέρα η βραδιά περιλαμβάνει μερικά σπουδαία παιχνίδια, με το Σανς - Γουόριορς (00:00, Cosmote Sport 8) και το Λέικερς - Νετς (03:00, Cosmote Sport 4) να ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Νικς - Χοκς (19:00, Cosmote Sport 8)
Μπακς - Σέλτικς (21:30, Cosmote Sport 4)
Σανς - Γουόριορς (00:00, Cosmote Sport 8)
Λέικερς - Νετς (03:00, Cosmote Sport 4)
Τζαζ - Μάβερικς (05:30)

TAGS NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ