ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

Νας για τραυματισμό Χάρντεν: "Είμαι συντετριμμένος, δεν ξέρω αν θα προλάβει και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα"

Ο Στιβ Νας μιλά για τον Τζέιμς Χάρντεν
Ο Στιβ Νας μιλά για τον Τζέιμς Χάρντεν

Ο Στιβ Νας εμφανίστηκε προβληματισμένος για την κατάσταση του Τζέιμς Χάρντεν, καθώς όπως τόνισε δεν γνωρίζει εάν θα είναι διαθέσιμος στο επόμενο παιχνίδι με τους Μπακς, ή ακόμη εάν γενικότερα μείνει εκτός.

Προβληματισμένος αλλά και συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Στιβ Νας μετά από το ματς των Νετς με τους Μπακς, εξαιτίας του τραυματισμού του Τζέιμς Χάρντεν.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το πότε θα επιστρέψει, ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μείνει γενικότερα εκτός.

"Είμαι συντετριμμένος με ό,τι συνέβη. Αυτό νιώθω αυτή τη στιγμή. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Δεν ξέρω αν θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι ή αν θα μείνει εκτός γενικότερα. Το μόνο που δεν θες να συμβεί είναι κάτι τέτοιο, σε έναν παίκτη όπως ο Χάρντεν. Ήταν τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έπαιζε σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρετε πώς προετοιμάζεται, ξέρετε πόσο νοιάζεται για το παιχνίδι και την ομάδα του. Δεν θες να βλέπεις κάτι τέτοιο σε κάποιον που δίνει τα πάντα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ