NBA

Μυστήριο με την απουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους αγώνες των Λος Άντζελες Λέικερς

Ο ΛεΜπρον Τέιμς πανηγυρίζει το καλάθι που σημείωσε σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς
Ο ΛεΜπρον Τέιμς πανηγυρίζει το καλάθι που σημείωσε σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς Ⓒ 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ / ASSOCIATED PRESS

Άγνωστος είναι ο λόγος της απουσίας του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τα τελευταία δύο ματς των Λέικερς, με τον προπονητή της ομάδας, Φρανκ Βόγκελ, να ξεκαθαρίζει πως ο Βασιλιάς δεν αντιμετωπίζει τραυματισμό ή πρόβλημα υγείας/φυσικής κατάστασης.

Την ώρα που οι Λέικερς παλεύουν με νύχια και με δόντια για να κρατήσουν τουλάχιστον την έκτη θέση στη Δυτική Περιφέρεια και να γλιτώσουν από το play-in tournament, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απέχει από τους αγώνες τους και όχι εξαιτίας τραυματισμού ή κάποιου άλλου προβλήματος υγείας/φυσικής κατάστασης.

Ο Βασιλιάς δεν αγωνίστηκε στα τελευταία δύο ματς της ομάδας του Λος Άντζελες, απέναντι στους Νάγγετς και τους Κλίπερς και δεν θα παίξει ούτε στο αποψινό εκτός έδρας ματς με τους Μπλέιζερς (οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ, 37 νίκες και 29 ήττες, με το Πόρτλαντ να θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να προσπεράσει τους πρωταθλητές) όπως δήλωσε ο Φρανκ Βόγκελ μετά από τον αγώνα με τους συμπολίτες.

Ο προπονητής των Λέικερς ρωτήθηκε αν ο Τζέιμς αντιμετωπίζει κάποιο ιατρικό ζήτημα και απάντησε με ένα "ξερό" όχι, πριν προσθέσει πως: "Απλώς δεν είναι εδώ και δεν θα συναντήσει την ομάδα στο Πόρτλαντ". Η γλώσσα του σώματός του έδειχνε ξεκάθαρα πως κάτι υπάρχει, κάτι που οι ρεπόρτερ της ομάδας δεν κατάφεραν να βγάλουν στην επιφάνεια, κάτι που ο ίδιος ο Βόγκελ προτίμησε να κρατήσει εντός του οργανισμού.

Στα 36 του, ο Τζέιμς αντιμετώπισε τις προηγούμενες εβδομάδες τον πιο σοβαρό τραυματισμό της καριέρας του, γύρισε για δύο αγώνες, γνώρισε δύο ήττες από Κινγκς και Ράπτορς και αφού ζήτησε την απόλυση του ανθρώπου που σκέφτηκε το play-in tournament, το οποίο ο ίδιος ζητούσε πέρυσι, αποφάσισε να μείνει για λίγο εκτός ομάδας, εκτός αγώνων δηλαδή, καθώς συμμετείχε στις τελευταίες δύο προπονήσεις.

Σε 43 αγώνες στη σεζόν 2020/21 ο Τζέιμς έχει 25 πόντους από 59.4% στο δίποντο, 36.6% στο τρίποντο και 70.1% στις βολές, μαζί με 7.9 ριμπάουντ, 7.8 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 33.7 λεπτά συμμετοχής.

Photo credits: 2021 Marcio Jose Sanchez / Associated Press

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ