EUROLEAGUE

"Μύλος" με τον Κέβιν Πάνγκος: Η Παρτίζαν επιχειρεί να τον κλέψει από την Αρμάνι Μιλάνο

Ο Κέβιν Πάνγκος της Ζενίτ
Ο Κέβιν Πάνγκος της Ζενίτ EUROKINISSI

Η Παρτίζαν φέρεται έτοιμη να κλέψει τον Κέβιν Πάνγκος από την Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία εδώ και καιρό.

Η Παρτίζαν εξακολουθεί να είναι δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι, με τη Mozzart Sport να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι έτοιμη να μπει... σφήνα στην Αρμάνι Μιλάνο και να "κλέψει" την υπογραφή του Κέβιν Πάνγκος.

Σύμφωνα με το σερβικό δημοσίευμα, οι ασπρόμαυροι επιχειρούν να κάνουν το colpo grosso και να ξεπεράσουν τα -δεδομένα υψηλά- εμπόδια που υπάρχουν αφού ο παίκτης έχει δώσει σε προφορικό επίπεδο τη συγκατάθεσή του για να φορέσει τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο. Το γεγονός όμως πως παραμένει δεσμευμένος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (σ.σ.: υπέγραψε λίγο πριν ξεκινήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα της) είναι αυτό που περιπλέκει εξ αρχής την υπόθεση για τον ιταλικό σύλλογο.

Την ίδια ώρα μάλιστα, στη γειτονική χώρα προέκυψαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως εντός των επόμενων ημερών το πρόβλημα θα έχει λυθεί κι ο παίκτης θα ανακοινωθεί από την Αρμάνι Μιλάνο.

Κοινώς, μύλος...

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ