MUNDOBASKET 2023

MundoBasket 2023: Τζάρεν Τζάκσον και Ίνγκραμ προστέθηκαν στο ρόστερ της Team USA

MundoBasket 2023: Τζάρεν Τζάκσον και Ίνγκραμ προστέθηκαν στο ρόστερ της Team USA
AP PHOTO/BRANDON DILL

Ακόμα δύο NBAερς, οι Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ και Μπράντον Ίνγκραμ, προστέθηκαν στο ρόστερ της Team USA, αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στο MundoBasket 2023.

Σάρκα και οστά παίρνει σιγά-σιγά το ρόστερ της Team USA ενόψει του MundoBasket 2023, καθώς Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ των Μέμφις Γκρίζλις και Μπράντον Ίγκραμ των Πέλικανς δεσμεύτηκαν να τεθούν στη διάθεση του Στιβ Κερ.

Ο 23χρονος ψηλός των Γκρίζλις, ο οποίος κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της χρονιάς στο NBA, μέτρησε 18.6 πόντους και 6.8 ριμπάουντ σε 63 παιχνίδια τη σεζόν 2022-23. Την ίδια ώρα ο 25χρονος σμολ φόργουορντ της Νέας Ορλεάνης έπαιξε σε 45 παιχνίδια, αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, μετρώντας 24.7 ποντους, 5.5 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ.

Θυμίζουμε πως οι Άντονι Έντουαρντς (Τίμπεργουλβς), Όστιν Ριβς (Λέικερς), Μπόμπι Πόρτις (Μπακς), Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (Πέισερς) και Μάικαλ Μπρίτζες (Νετς) θα εκπροσωπήσουν επίσης την Εθνική Ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στις Φιλιππίνες, και θα βρεθούν στο δρόμο της Εθνικής Ελλάδας, τόσο στο τουρνουά προετοιμασίας στο Άμπου Ντάμπι, όσο και στην πρώτη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

TAGS MUNDOBASKET 2023 TEAM USA ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ