NBA

Οι Μπρούκλιν Νετς συμφώνησαν με τον Μπλέικ Γκρίφιν

Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Πίστονς την σεζόν 2020/21
Ο Μπλέικ Γκρίφιν των Πίστονς την σεζόν 2020/21 Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Ο Μπλέικ Γκρίφιν θα παίξει για τους Μπρούκλιν Νετς για το υπόλοιπο της σεζόν, θέλοντας να κατακτήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Δίπλα στον Κέβιν Ντουράντ, τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Καϊρί Ίρβινγκ θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν ο Μπλέικ Γκρίφιν. Ο 32χρονος φόργουορντ, που πριν από μερικές ημέρες έσπασε το συμβόλαιο που είχε με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ήρθε σε συμφωνία με τους Μπρούκλιν Νετς με στόχο να κατακτήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Δεδομένου ότι ο χώρος στο salary cap τους είναι ανύπαρκτος, οι Μπρούκλιν Νετς ήξεραν ότι για να ενισχυθούν εν όψει του β' μισού της regular season και των playoffs, θα πρέπει να βρουν τέτοιες ευκαιρίες. Σαν αυτή που τους παρουσιάστηκε εσχάτως με τον Μπλέικ Γκρίφιν.

Κι αυτό έκαναν: άρπαξαν την ευκαιρία και προσέθεσαν στο ρόστερ έναν έμπειρο ψηλό, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ερχόμενος από τον πάγκο. Ο ύψους 2μ06 φόργουορντ μπορεί να μην είναι όσο εκρηκτικός ήταν πριν από μερικά χρόνια, δεν παύει όμως να είναι μια σημαντική και αξιόλογη μονάδα. Ειδικά για μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Τη φετινή σεζόν, ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 12.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά αγώνα με τη φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς.

ⓒ 2021 Carlos Osorio/Associated Press

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ