EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπριάνα Στιούαρτ: Φόβοι ότι η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα

Μπριάνα Στιούαρτ: Φόβοι ότι η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα
AP Photo/Ralph Freso AP PHOTO/RALPH FRESO

Σοκ στο WNBA, αφού η καλύτερη παίκτρια του κόσμου, Μπριάνα Στιούαρτ, είναι πολύ πιθανό να υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στον τελικό της EuroLeague Γυναικών και να χάσει την σεζόν.

Η Μπριάνα Στιούαρτ είδε την τύχη να της γυρνάει την πλάτη. Η 24χρονη φόργουορντ της Ντιναμό Κουρσκ - και κατά πολλούς καλύτερη παίκτρια στον κόσμο - τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στον τελικό της EuroLeague Γυναικών κόντρα στην Εκατέρινγμπουγκ ( νίκη της δεύτερης με 91-67 ) και σφάδαζε από τον πόνο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενη από το παρκέ. Το χειρότερο ωστόσο ήταν πως οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι αισιόδοξες.

Με βάση τις πληροφορίες από ΗΠΑ και Ρωσία, η MVP της περσινής σεζόν του WNBA φαίνεται πως υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Όπως γίνεται σαφές, αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, η Στιούαρτ δεν θα χάσει απλώς το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και την σεζόν 2019 στο WNBA, που ξεκινάει στις 24 Μαϊου και ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου. Δεν θα έχει έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε με τους Σιάτλ Στορμ την περασμένη σεζόν.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τον τραυματισμό της Στιούαρτ:

AP Photo/Ralph Freso

TAGS EUROLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ