ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουρούσης: "Θα ήθελα να παίξω στην Καρδίτσα"

Μπουρούσης: "Θα ήθελα να παίξω στην Καρδίτσα"
SOHU

Ο Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται στην Καρδίτσα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, ενώ ξεχώρισε και τις στιγμές που έχει ζήσει με την Εθνική Ελλάδας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Γιάννη Μπουρούση στην Κίνα ολοκληρώθηκαν, ο αρχηγός της Εθνικής γεμίζει τις... μπαταρίες του στην Καρδίτσα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικά να αγωνιστεί στην ομάδα της πόλης του.

Ο Γιάννης Μπουρούσης την Δευτέρα (30/4) επισκέφθηκε το υπό κατασκευή νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, ενώ στην συνέχεια συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας της πόλης του, η οποία αγωνίζεται στην Α2. Ο 35χρονος σέντερ μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα karditsasportiva.gr ανέφερε πως "θέλω κάποια στιγμή να αγωνιστώ στον ΑΣΚ για την πόλη μου, την Καρδίτσα. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και είμαι και εγώ υγιής θα ήθελα να βοηθήσω σε αυτά τα παιχνίδια".

Επίσης, δεν έκρυψε πως "παρακολουθώ την ομάδα τα τελευταία χρόνια και την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης. Γίνεται μία αξιόλογη πορεία και κανείς τους δεν το βάζει κάτω. Το θετικό είναι ότι και η τοπική κοινωνία βοηθάει, υπάρχουν χορηγοί και επιχειρήσεις που στηρίζουν τον Σύλλογο και κακά τα ψέματα χωρίς αυτούς η ομάδα δε θα μπορούσε να είναι σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται σήμερα", αλλά και πως "γίνεται μία προσπάθεια να κρατηθεί η ομάδα στην Α2, στην πρώτη της παρουσία σε αυτή την κατηγορία. Ευελπιστούμε να παραμείνει, του χρόνου να γίνει και το γήπεδο, ώστε να αγωνίζεται εκεί και ο κόσμος που είναι πάντα δίπλα της να το γεμίσει και να την κρατήσει ψηλά".

Τέλος, ο Γιάννης Μπουρούσης ρωτήθηκε για το ποια στιγμή ξεχωρίζει στην καριέρα του: " Είναι πολλές οι στιγμές όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ξεχωρίζω εκείνες που έχω ζήσει με την Εθνική ομάδα. Θα έλεγα όλες τις στιγμές που έχω ζήσει στην Εθνική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ