ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Το Περιστέρι επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση

Ο Γιάννης Μπουρούσης με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας κατά την παρουσίασή του πριν από αγώνα
Ο Γιάννης Μπουρούσης με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας EUROKINISSI

Το Περιστέρι ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το Περιστέρι δεν άργησε να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος επιστρέφει στη Stoiximan Basket League, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας των δυτικών προαστίων. Μία συμφωνία που έγινε με φόντο τη σοβαρή σκέψη του πολύπειρου σέντερ να ξαναφορέσει τη φανέλα της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά, στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη και του Νίκου Ζήση, όπως αποκάλυψε το SPORT24.

Η απόκτηση του 37χρονου σέντερ δεν ήρθε από το πουθενά για το Περιστέρι, αφού προέκυψε ως ενδεχόμενο λόγω του "διαζυγίου" με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος αποχώρησε από το "Ανδρέας Παπανδρέου".

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος θα φοράει την φανέλα του συλλόγου ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Ο έμπειρος σέντερ, με την πλούσια (σε τίτλους και διακρίσεις) καριέρα, αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και θα ισχυροποιήσει με την παρουσία του την γραμμή των ψηλών της ομάδας, τόσο στις εγχώριες υποχρεώσεις της, όσο και στο Basketball Champions League".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστερίου ο Γιάννης Μπουρούσης, ανέφερε: "Αισθάνομαι πολύ καλά. Από τη στιγμή που ο κόουτς Πεδουλάκης, με τον οποίο είχα άμεση επαφή καθώς έχουμε συνεργαστεί και στον Παναθηναϊκό, με κάλεσε να έρθω στην ομάδα, δεν το σκέφτηκα και πάρα πολύ για να αποδεχθώ την πρόταση του. Ήθελα να αγωνιστώ για άλλο έναν χρόνο στο υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι καθαρά θέμα διάθεσης και αγάπης προς το άθλημα".

Και συμπλήρωσε: "Θέλω να βοηθήσω το Περιστέρι να εκπληρώσει τους στόχους του στις εγχώριες υποχρεώσεις και στο Basketball Champions League. Από την αρχή είδα πως υπάρχει μία πολύ σοβαρή διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα, γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Σύλλογο και όλοι οι παίκτες προσπαθούν για το καλύτερο, δουλεύοντας σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ