ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουρούσης: "Και εγώ το ίδιο θα έκανα με το πούλμαν στην Κωνσταντινούπολη"

Ο Γιάννης Μπουρούσης στο Pick n' Roll
Ο Γιάννης Μπουρούσης στο Pick n' Roll

Ο Γιάννης Μπουρούσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Pick' n Roll" της "Cosmote TV" και μίλησε για την επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, τον Τρινκιέρι, τον Σπανούλη και την "κόντρα" του με τον Παππά.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Pick' n Roll" της "Cosmote TV" με τον Βασίλη Σκουντή ήταν την Τρίτη (29/9) το βράδυ ο Γιάννης Μπορούσης. Ο παλαίμαχος σέντερ είχε πολλά να πει και να θυμηθεί από την παρουσία του εντός και εκτός παρκέ.

Ο Μπουρούσης μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη τον Απρίλιο του 2017 μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσέ και τον αποκλεισμό από το Final-4. Ο διεθνής σέντερ δικαιολόγησε την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λέγοντας μεταξύ άλλων.

Ισχύει πως κατά την επιστροφή με το πούλμαν ήπιες ένα μπουκάλι ουίσκι;
"Ω ναι, και δεύτερο. Βασικά εγώ είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν τα ταξίδια., είτε οδηγάω εγώ, είτε με πηγαίνουν. 'Ηταν μια απόφαση του προέδρου που και εγώ ο ίδιος μπορεί να έπαιρνα. Στην πορεία έμαθα ότι ήταν φυσιολογικό, δεν τον γλύφω για να το πω απλά αλλά όταν πληρώνεις παίκτες και αυτοί ξενυχτούν μετά από ήττα κάτι πρέπει να κάνεις".

Επίσης μίλησε για το τι είχε γίνει με τον Τρινκέρι, αναφέρθηκε στη σχέση του με τους Σπανούλη και Ζήση, υποστήριξε πως η συμβούλη που θα έδινε σε ένα Μπουρούση είκοσι χρόνια μικρότερο θα ήταν η εξής: "Ποιος ήρεμος στις αποφάσεις και τις σκέψεις μέσα στο γήπεδο".

Αναφέρθηκε επίσης στους αδερφούς Αγγελόπουλους, μίλησε για την κόντρα του με το Νίκο Παππά. Ενώ τέλος ρωτήθηκε και αναφέρθηκε στην παρουσία του στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού πριν τους τελικούς του 2017: "Όταν γυρίσαμε από το πούλμαν, κάποιοι παίκτες δεν ήρθαν. Εγώ έδειξα με τον τρόπο μου και τη συμπεριφορά μου επί επτά μήνες σωστός και κύριος ούτε σε ξενύχτια. Είτε θα γίνεις κακός, είτε μάγκας σε μια τέτοια περίπτωση και ας πουν ότι θέλουν. Αποδείχτηκε με το αποτέλεσμα στο τέλος ότι κάποιοι επηρεάστηκαν από τα λόγια μου".


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ