ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Μπουντενχόλζερ στο SPORT24 για φιλικούς αγώνες των Μπακς στην Ελλάδα: "Είναι το απόλυτα ταιριαστό μέρος χάρη στον Γιάννη"

Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ στη διάρκεια της preseason με τους Μιλγουόκι Μπακς
Ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ στη διάρκεια της preseason με τους Μιλγουόκι Μπακς AP PHOTO/BRANDON DILL

Σίγουρος πως η Ελλάδα είναι ο ιδανικός προορισμός για να δώσουν οι Μιλγουόκι Μπακς αγώνες προετοιμασίας δήλωσε στο SPORT24 ο προπονητής των Ελαφιών, Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τους Μάβερικς, του τελευταίου ματς της preseason, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δήλωσε χαρούμενος για την επέκταση συμβολαίου που πήρε ο GM, Τζον Χορστ, πριν απαντήσει και στην ερώτηση του SPORT24 για την πιθανότητα να δούμε τους Μπακς κάποια στιγμή στο μέλλον στην Ελλάδα για φιλικούς αγώνες.

"Η ερώτηση είναι κάπως off-topic, αλλά έχοντας ταξιδέψει από την Ελλάδα, θα πρέπει να σας ρωτήσω αυτό που θα ρωτούσε κάθε Έλληνας. Σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Ελλάδα για φιλικούς αγώνες;" ήταν η πάσα του SPORT24 για να την αρπάξει ο προπονητής της ομάδας του Μιλγουόκι και να την μετατρέψει σε... μισή ασίστ.

"Το ΝΒΑ κάνει τα πάντα για να μεγαλώσει το άθλημα, σε όλο τον κόσμο και η Ελλάδα μοιάζει με το απόλυτα ταιριαστό μέρος χάρη στον Γιάννη" ήταν το πρώτο σχόλιο του Μπουντενχόλζερ, που συνέχισε λέγοντας πως: "Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό για τους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες και για το international μπάσκετ γενικότερα, οπότε είμαστε πολύ, πολύ ανοιχτοί στην ιδέα να παίξουμε στην Ελλάδα. Ο GM και ο Πρόεδρος, μαζί με τους ανθρώπους του ΝΒΑ, σαρώνουν με το μυαλό τους κάθε ιδέα. Είναι σίγουρα κάτι που βγάζει νόημα".

"Είχα πάει ξανά στην Ελλάδα, άλλες δύο φορές. Είναι ένα πανέμορφο μέρος και το να περνάω χρόνο με τον Γιάννη, με τον Θανάση, με την μητέρα τους και την οικογένειά τους, ηταν υπέροχο. Αισθάνομαι ευλογημένος που έχω παίκτες από αυτή την χώρα για να μπορώ να την επισκέπτομαι συχνά" πρόσθεσε ο Μπουντενχόλζερ, σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Athletic, Έρικ Νεμ, για το πως πέρασε στις διακοπές του στα μέρη μας.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ