ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Μπουντενχόλζερ: "Όλα ξεκινούν από την επίθεση του Γιάννη στο τρανζίσιον"

Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer in the second half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. The Nuggets won 109-95. (AP Photo/David Zalubowski)
Milwaukee Bucks head coach Mike Budenholzer in the second half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. The Nuggets won 109-95. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Τα 22 τρίποντα των Μπακς στη νίκη επί των Μπουλς χαροποίησαν τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, που εξήγησε ότι όλα αρχίζουν από τις δημιουργίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ευχαριστημένος από την εικόνα των Μπακς στο ματς με τους Μπουλς, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ υποστήριξε ότι οι φετινοί Μπακς έχουν περισσότερους σουτέρ. Ο προπονητής της ομάδας του Μιλγουόκι εξήγησε ότι από τα χέρια του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεκινούν όλα, ώστε να βρίσκουν ρυθμό οι παίκτες που περιμένουν στην περιφέρεια, ενώ συμφώνησε με τις προ ημερών δηλώσεις του Γιάννη που είχε πει πως το ζητούμενο σε αυτή τη φάση της περιόδου είναι η συνέπεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Μπουντενχόλζερ:

"Φέτος έχουμε περισσότερα παιδιά που μπορούν να βάλουν σουτ. Ο Γιάννης κάνει σπουδαία δουλειά ως δημιουργός, βρίσκει τους ελεύθερους παίκτες, ο Λόπεζ μας δίνει τρίποντο στη θέση πέντε, το ίδιο και ο Πόρτις, ο Κόνατον έχει ξεκινήσει καλά. Έχουμε περισσότερους καλούς σουτέρ. Ο ΝτιΒιντσέντζο παίρνει αυτοπεποίθηση από την άμυνα και ζεσταίνεται μέσα από αυτή.

Όλα ξεκινούν από την επίθεση του Γιάννη στο τρανζίσιον, έχει δουλέψει και στο πικ-εν-ρολ, εκμεταλλεύεται τους παίκτες που μπορούν να εκτελέσουν. Πάντα τραβάει παίκτες πάνω του και πάντα βρίσκει τους ελεύθερους, αισθάνεται περήφανος όταν παίζει ομαδικά. Εχει την μπάλα στα χέρια του, βρίσκει πολλές ευκαιρίες και ανυπομονούμε να συνεχίσει έτσι. Ο Αντετοκούνμπο κι ο Φορμπς περνούν χρόνο μαζί στις προπονήσεις, πιστεύω ότι στη θέση του Φορμπς θα βρίσκονται κι άλλοι, το δουλεύουμε. Στο Μαϊάμι δεν είχαμε συνέπεια, απόψε ήμασταν πιο έτοιμοι και θέλουμε να είμαστε συνεπείς στη συνέχεια της σεζόν".

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ