ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Μπουντενχόλζερ: "Ο Θανάσης μας έδωσε ποιοτικά λεπτά στην άμυνα, έκανε πολλά διαφορετικά πράγματα"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παίζει άμυνα απέναντι στους Σπερς
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παίζει άμυνα απέναντι στους Σπερς 2021 CHUCK BURTON/AP PHOTO

Για τη δουλειά που κάνει ο Θανάσης στην άμυνα ερχόμενος από τον πάγκο μίλησε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά από την σπουδαία νίκη των Μπακς επί των Σπερς στο Σαν Αντόνιο.

Οι Μπακς επικράτησαν των Σπερς στο Σαν Αντόνιο και παρά τις αρκετές απουσίες που είχαν, οι πρωταθλητές βρήκαν τον τρόπο μέσα από τον πάγκο τους να πάρουν τη νίκη έπειτα από την ήττα τους από τους Χιτ πριν λίγες μέρες. Ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά στην άμυνα ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα, κάνοντας τον προπονητή του, Μάικ Μπουντενχόλζερ να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

"O πάγκος σήμερα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς. Ο Θανάσης μας έδωσε καλά και ποιοτικά λεπτά στην άμυνα, έκανε πολλά διαφορετικά πράγματα, μας βοήθησε στα ριμπάουντ. Με τα φάουλ του Γιάννη ο Θανάσης μας εξασφάλισε χρόνο. Και ο Χιλ ήταν απίθανος ερχόμενος από τον πάγκο και θεωρώ ότι ο πάγκος σήμερα μας βοήθησε. Χρειάζεσαι τον πάγκο για να διαχειριστείς καταστάσεις όπως τα φάουλ και οι τραυματισμοί".

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ