NBA

Οι Μπουλς παρουσίασαν το πρόγραμμά τους και στους Μπακς έβαλαν ελάφι με ελληνική σημαία για χάρη του Αντετοκούνμπο

Οι Μπουλς έβαλαν Ελάφι με ελληνική σημαία σε βίντεο στο twitter στην παρουσίαση των Μπακς
Οι Μπουλς έβαλαν Ελάφι με ελληνική σημαία σε βίντεο στο twitter στην παρουσίαση των Μπακς PRINTSCREEN OFFICIAL BULLS TWITTER ACCOUNT

Οι Μπουλς παρουσίασαν με έναν χιουμοριστικό τρόπο το πρόγραμμά τους για το πρώτο μισό της σεζόν 2020/21 και όταν έφτασαν στους Μπακς έδειξαν ένα ελάφι με ελληνική σημαία για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μπουλς απέδειξαν για ακόμα μία φορά πως όταν η συζήτηση πηγαίνει στην προβολή του αθλήματος, το ΝΒΑ βρίσκεται δεκαετίες μπροστά. Και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους για το πρώτο μισό της σεζόν 2020/21, όπως ανακοινώθηκε από το ΝΒΑ.

Οι Μπουλς λοιπόν ακολούθησαν τον δρόμο και άλλων ομάδων, παρουσιάζοντας χιουμοριστικά τους αντιπάλους τους με ημερομηνίες. Όταν έφτασαν λοιπόν στους Μπακς, με τους οποίους θα αναμετρηθούν την πρωτοχρονιά του 2021, έβαλαν ένα ψεύτικο ελάφι να τρέχει έχοντας μία ελληνική σημαία, προφανώς για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Η συγκεκριμένη σκηνή βέβαια ήταν απλώς μία από τις πολλές εξαιρετικές στιγμές στο VIDEO, στο οποίο μεταξύ άλλων ακούγεται το άβολο γέλιο του Κουάι Λέοναρντ στην προαναγγελία του αγώνα με τους Κλίπερς, εμφανίζονται... κοτομπουκιές ενόψει του αγώνα με τους Νάγκετς, μία κλακέτα σκηνοθέτη από το Χόλιγουντ παράλληλα με την ατάκα "ΛεΜπρόν Τζέιμς" για τον αγώνα με τους Λέικερς και ένας πύραυλος για τον αγώνα με τους Ρόκετς!

Δείτε το εκπληκτικό VIDEO (Το ελάφι με την ελληνική σημεία εμφανίζεται στα 53 δευτερόλεπτα):

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ