NBA FINALS

Μπούκερ: "Η εμπειρία ήταν φανταστική και βάζει τα θεμέλια για το μέλλον της ομάδας μας"

Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς
Ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς Ⓒ 2021 PAUL SANCYA/ ASSOCIATED PRESS

Ο σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς, Ντέβιν Μπούκερ, μίλησε για την απογοήτευση της απώλειας του πρωταθλήματος και για τα θεμέλια που έχει βάλει η ομάδα του για το μέλλον.

Οι Φοίνιξ Σανς ηττήθηκαν 4-2 από τους Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς του ΝΒΑ, αν και είχαν προηγηθεί με 2-0. Ο 24χρονος σούπερ σταρ της ομάδας της Αριζόνας, Ντέβιν Μπούκερ, μίλησε για την απογοήτευση της απώλειας του πρωταθλήματος και για τα θεμέλια που έχει βάλει η ομάδα του για το μέλλον.

"Έχουμε μια μια δεμένη ομάδα που δουλεύει σκληρά και παλεύει όλα τα ματς. Απολαμβάνουμε το παιχνίδι κι έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Είχαμε έναν κοινό σκοπό, να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στο Φοίνιξ και είναι σίγουρα σκληρό ότι δεν τα καταφέραμε.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έφταιξε κάτι συγκεκριμένα. Όμως σίγουρα μάθαμε πολλά και μόνο που φτάσαμε ως τους τελικούς. Ήταν η πρώτη φορά για τους περισσότερους από μας στα playoffs και μόνο ένας παίκτης, ο Κράουντερ, είχε ξαναπαίξει σε τελικούς. Η εμπειρία ήταν φανταστική και βάζει τα θεμέλια για το μέλλον της ομάδας μας.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τον πόνο και την πίκρα που νιώσαμε για να γίνουμε καλύτεροι. Για την ώρα πετάω για το Τόκιο, αλλά θα επιστρέψω σύντομα στη δουλειά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπούκερ.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ "Γιάννης Αντετοκούνμπο" και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ