ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Από τον Προμηθέα στη Μπιλμπάο ο Γιάννης Αθηναίου

Ο Γιάννης Αθηναίου
Ο Γιάννης Αθηναίου EUROKINISSI

Από το Περιστέρι στην Πάτρα και από εκεί στο Μπιλμπάο ο Γιάννης Αθηναίου, που θα κλείσει τη σεζόν 2020/21 με τη φανέλα της Μπιλμπάο, ομάδας που παλεύει για να μείνει στη Liga Endesa.

Τον τρίτο σταθμό της καριέρας του στη σεζόν 2020/21 βρήκε, όπως φαίνεται, ο Γιάννης Αθηναίου καθώς θα ολοκληρώσει τη χρονιά στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπιλμπάο.

Η ισπανική ομάδα έκανε πρόταση στον Προμηθέα και εκείνος αποχαιρετά τον 33χρονο διεθνή γκαρντ, που ξεκίνησε την περίοδο στο Περιστέρι πριν βρεθεί στην Πάτρα για έναν αρκετά πιο περιορισμένο ρόλο από αυτόν που ήθελε.

Ο Αθηναίου έγραψε 6.7 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά 18:50 σε 23 αγώνες της Stoiximan Basket League, ενώ η Μπιλμπάο θα γίνει ο τρίτος σταθμός του στο εξωτερικό μετά από την Εσκισεχίρ και την Φος Προβάνς.

Οι Βάσκοι βρίσκονται στη 18η θέση της βαθμολογίας της Liga Endesa, έχουν ρεκόρ 7-22 και κυνηγούν τη 17η Μπέτις (8-21) για να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού μπάσκετ. Η Μπιλμπάο έχει επτά αγώνες έως το τέλος της κανονικής περιόδου.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ