NBA

Μπιλ για ανταλλαγή Γουόλ - Γουέστμπρουκ: "Στην αρχή σοκαρίστηκα, έρχεται στην ομάδα ένας MVP"

Ο Τζον Γουόλ και ο Μπράντλεϊ Μπιλ στον πάγκο των Γουίζαρντς
Ο Τζον Γουόλ και ο Μπράντλεϊ Μπιλ στον πάγκο των Γουίζαρντς AP IMAGES/NICK WASS

Ο Τζον Γουόλ αποτελεί πλέον παρελθόν από τους Γουίζαρντς, με τον Μπράντλεϊ Μπιλ να αναφέρεται τόσο στην ανταλλαγή του με τον Γουέστμπρουκ, όσο και στα πρώτα συναισθήματα που είχε όταν το έμαθε.

Μπορεί να καθυστέρησαν λίγο όμως έγινε το λογικό, αφού οι Ρόκετς και οι Γουίζαρντς τα βρήκαν για την ανταλλαγή των Ράσελ Γουέστμπρουκ και Τζον Γουόλ, οι οποίοι αλλάξαν πόλεις.

Ο μπόμπερ των "Μάγων", Μπράντλεϊ Μπιλ, έχασε τον συνοδοιπόρο του στην ομάδα της Ουάσινγκτον και πλέον θα έχει στο πλευρό του τον άλλοτε σούπερσταρ των Θάντερ.

Μάλιστα, ο ίδιος στάθηκε στα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε μόλις έμαθε γι' αυτή την ανταλλαγή.

"Μπορώ να ομολογήσω πως ήταν κάτι σοκαριστικό και τρελό. Όταν έμαθα πως ο Τζον (Γουόλ) έγινε ανταλλαγή, αρχικά δεν το συνειδητοποίησα. Αν μη τι άλλο είναι μια δουλειά, αλλά μου ήταν δύσκολο να το καταπιώ. Από την άλλη μεριά, έρχεται ένας παίκτης σαν τον Ράσελ (Γουέστμπρουκ) ο οποίος μπορεί να κανει πολλά. Είναις ένας πρώην MVP και ο καλύτερος στον τομέα των triple double. Σίγουρα η παρουσία του θα γεμίσει την ομάδα μας αλλά και την πόλη της Ουάσινγκτον με ενέργεια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσον αφορά τον Γουόλ, συμπλήρωσε: "Ο Τζον ήταν αδελφός μου. Είχαμε μία πολύ δυνατή σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλα αυτά, ήταν πολύ περίεργο και τρελό, κάποιοι να μας βάλουν σε κόντρα και να μας χωρίσουν".

AP Images/Nick Wass

TAGS NBA ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ