EUROLEAGUE

Μπερτομέου: "Είμαστε αισιόδοξοι για παρουσία φιλάθλων στο Final Four"

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, στο ΟΑΚΑ
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου EUROKINISSI

Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραδέχθηκε την αισιοδοξία που υπάρχει εντός της EuroLeague Basketball για (έστω μικρή) παρουσία φιλάθλων στο Final Four της Κολωνίας.

Με τη regular season να βρίσκεται στην τελική ευθεία της και τα προβλήματα λόγω κορονοϊού να είναι πλέον πολύ περιορισμένα, η EuroLeague Basketball βλέπει πως η φετινή αγωνιστική περίοδος μπορεί να ολοκληρωθεί δίχως απώλειες.

Γι αυτό κιόλας, στα κεντρικά της διοργάνωσης εξετάζουν ήδη τα σενάρια που αφορούν στο Final Four της Κολωνίας. Με δηλώσεις που έκανε στο Associated Press, ο Τζόρντι Μπερτομέου εξέφρασε την αισιοδοξία που υπάρχει για την παρουσία φιλάθλων στη Lanxess Arena στις 28 και 30 Μαΐου. Όχι σε απόλυτο βαθμό, αλλά σε ένα -ενδεχομένως- σημαντικό ποσοστό για να καλυφθεί μέρος των περίπου 18.500 θέσεών της.

"Φυσικά δεν θα δούμε γεμάτο το γήπεδο, αυτό είναι δεδομένο" είπε αρχικά και εξήγησε πως "είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε αν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο από κάθε τι άλλο στην αρχή της σεζόν ήταν αν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο".

Για να συνεχίσει: "Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ένα ποσοστό φιλάθλων θα μπορέσει να δει από κοντά το Final Four. Οπότε αυτό που εξετάζουμε τώρα είναι πώς θα διαχειριστούμε το γεγονός ότι θα πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική διαδικασία σε σχέση με όσα έχουμε δει σε Final Four, τα προηγούμενα χρόνια. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα κοιτάξουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε κοντά στους φίλους της EuroLeague Basketball, αν αυτοί δεν καταφέρουν να βρίσκονται στο γήπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ