ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπέικον: "Προσπαθώ να γίνω ένας ολοκληρωμένος παίκτης, έχω έρθει σε μια ομάδα για να γίνω ο ηγέτης της"

Ο Μπέικον στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι
Ο Μπέικον στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντουέιν Μπέικον σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο ρόλο που έχει στον Παναθηναϊκό, τους στόχους που έχει μέσα στο παιχνίδι του και την παρουσία του Πάρις Λι στην ομάδα.

Δίχως αμφιβολία ο Ντουέιν Μπέικον είναι ο άνθρωπος που έχει αναβαθμίσει τον Παναθηναϊκό δίνοντας σημαντικές λύσεις. Απέναντι στην Αρμάνι ήταν ξανά καθοριστικός και μαζί με τον Πάρις Λι οδήγησαν τους πράσινους στη νίκη.

Ο Ντουέιν Μπέικον σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς αναφέρθηκε στο ρόλο που έχει στον Παναθηναϊκό, τους στόχους που έχει μέσα στο παιχνίδι του και την παρουσία του Πάρις Λι στην ομάδα.

Μιλώντας στη NOVA ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε: “Να σας πως την αλήθεια δεν κοιτάζω εάν θα φτάσω σε ένα ματς τους 40 πόντους! Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να είμαι καλός στα καθήκοντά μου, στην άμυνα και την επίθεση και ανάλογα με το τι μου…. δίνει η αντίπαλη άμυνα θα πάω να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο και κάποια στιγμή έφυγα για να πάω μόνος μου στον πάγκο, ζητώντας αλλαγή, προκειμένου να συγκεντρωθώ και να δω τι δεν πάει καλά. Νομίζω πως αυτό με βοήθησε γιατί με την επιστροφή μου ένιωσα πως διορθώθηκαν αρκετά πράγματα. Κάναμε ένα καλό ματς εκεί που έπρεπε.

Ο Πάρις Λι είναι η αιτία για το ότι βρίσκομαι εδώ και είναι ο παίκτης που μοχθεί και θυσιάζεται για την ομάδα! Απόψε ήταν εκπληκτικός και εγώ τον εμπιστεύομαι, όπως είδατε και σε κάποιες κομβικές στιγμές όπου φτάσαμε σε αυτό που θέλαμε σε μια δύσκολη αναμέτρηση!

Προσπαθώ μέσα από τη σκληρή δουλειά για να γίνω ένας ολοκληρωμένος παίκτης και χαίρομαι που έχω έρθει σε μια ομάδα για να γίνω ο ηγέτης της! Στη Μονακό είχα έντονες στιγμές με τον Σάσα Ομπράντοβιτς όπου περάσαμε δύσκολες στιγμές όμως έστω κι έτσι ο ίδιος με εμπιστεύθηκε ως το τέλος κι εγώ εκτιμώ πως είχα μεγάλο μερίδιο σε ότι έκανε πέρυσι. Ελπίζω φέτος να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα κι εγώ να βελτιώνομαι συνεχώς!!!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ