ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Μπατίστ για Σπανούλη: "Το παρατσούκλι του είναι Οσάμα Μπιλ Λάντεν"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Μάικ Μπατίστ αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Βασίλη Σπανούλη και την εργατικότητα που τον χαρακτήριζε ήδη από τις πρώτες στιγμές του στα παρκέ.

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν με τον Μάικ Μπατίστ ένα από τα κορυφαία πικ εν ρολ δίδυμα στην ιστορία της EuroLeague. Ο "Μπουλντόζας" μίλησε για τον συμπαίκτη, τον φίλο και τον... αντίπαλό του, τον οποίο λάτρεψε από την πρώτη στιγμή για την εργατικότητά του.

Κι αν όλος ο κόσμος τον έμαθε ως "Kill Bill" ή "V-Span", εκείνος του είχε δώσει άλλο παρατσούκλι.

Συγκεκριμένα, ο Μάικ Μπατίστ ανέφερε πως "το παρατσούκλι του είναι Οσάμα Μπιλ Λάντεν. Αυτός είναι ο αδερφός μου. Τον αγαπώ άπειρα, έχουμε μια πολύ ξεχωριστή σχέση. Όταν ήρθε από το Μαρούσι, θυμάμαι πως με πήρε τηλέφωνο ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ και μου είπε "φίλε, πήρατε έναν παίκτη που δουλεύει σκληρά και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι σκληρός και θα κάνει τα πάντα για να κερδίσετε. Εγώ του είπα ότι το μέλλον θα μας δείξει. Νομίζω ότι ο Βασίλης το ήξερε αυτό, από μικρός είχε μια φιλοδοξία για το παιχνίδι. Δούλεψε πολύ σκληρά για να το πετύχει. Υπήρχαν φορές που οι άλλοι πηγαίναμε στο 60% με 70% στην προπόνηση κι αυτός ήταν στο 110% από την αρχή. Θα νομίζετε ότι είναι λίγο τρελός, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που προπονείτο".

,

Kill Bill Out - Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρέτησε τα παρκέ

Το SPORT24 αποχαιρέτησε τον Βασίλη Σπανούλη με μια ζωντανή, τιμητική εκπομπή από το ειδικά διαμορφωμένο για την ημέρα studio με τον Παντελή Βλαχόπουλο που συντόνιζε τους δημοσιογράφους σε ΣΕΦ και Λάρισα. Σε ζωντανή σύνδεση με το ΣΕΦ, οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Βασίλης Σκουντής μετέφεραν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν στον αποχαιρετισμό του Ολυμπιακού στον αρχηγό του.

Ο απεσταλμένος του SPORT24 στη Λάρισα, Αλέξανδρος Ξενικάκης, βρέθηκε στην πατρίδα του Βασίλη Σπανούλη με καλεσμένους που μίλησαν για τον Βασίλη Σπανούλη.

Μη χάσετε το σπουδαίο αφιέρωμα στην καριέρα του σπουδαίου μπασκετμπολίστα. "Οι 7 ζωές του Βασίλη Σπανούλη" σε ένα μοναδικό longread για τα σημεία - σταθμούς στην καριέρα του Kill Bill.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ