ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τι συμβαίνει με Σφαιρόπουλο και Μπαρτσελόνα, στα υπόψιν και της Μπασκόνια

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πάγκο της Μακάμπι
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πάγκο της Μακάμπι PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, όντας ο βασικός υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεται και στην λίστα της Μπασκόνια.

Το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου εμφανίζεται όλο και πιο συχνά τις τελευταίες ημέρες για τους πάγκους κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Η "Piratas Del Basket" αποκάλυψε ότι ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα κι ενώ είναι ήδη γνωστό από τουρκικά ΜΜΕ ότι έχει συζητήσει και με την Αναντολού Εφές.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται πράγματι σε επαφή με τους Καταλανούς τις τελευταίες ημέρες, όντας ο βασικός υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στην περίπτωση που τελικά ο Λιθουανός αντικατασταθεί. Και όλα αυτά παρά την διάθεση του Γιασικεβίτσιους να δεχθεί μείωση ακόμα και 90% για να μείνει.

Την ίδια στιγμή, ο αποκλεισμός-σοκ της Μπασκόνια από την Μπανταλόνα στον πρώτο γύρο των playoffs έφερε σε δύσκολη θέση τον Χοάν Πεναρόγια, που χρεώνεται και την αποτυχία να προκριθεί η ομάδα στα playoffs της EuroLeague.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του διαδόχου του, με το όνομα του Σφαιρόπουλου να είναι ένα από τα πρώτα που βρέθηκαν στην λίστα των Βάσκων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ