ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Ο ατζέντης του Βιλντόσα έσβησε τη φωτιά που άναψε ο Ιβάνοβιτς

Ο Λούκα Βιλντόσα με τη φανέλα της Μπασκόνια στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Λούκα Βιλντόσα με τη φανέλα της Μπασκόνια EUROKINISSI

Μία τοποθέτηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα της Μπασκόνια άναψε φωτιές αναφορικά με τις σχέσεις του με τον Λούκα Βιλντόσα, πολύ γρήγορα όμως ο ατζέντης του αρχηγού της ισπανικής ομάδας έσπευσε να την σβήσει.

Η Μπασκόνια ηττήθηκε στην παράταση από τη Μούρθια σε αγώνα για τη Liga Endesa, με τον Λούκα Βιλντόσα να παίζει λίγο (13'30''), αλλά κυρίως να μην αγωνίζεται μετά την ανάπαυλα. Γι αυτό το γεγονός ρωτήθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το φινάλε της αναμέτρησης, με τον έμπειρο τεχνικό να απαντά: "Ρωτήστε τον ίδιο γιατί δεν έπαιξε".

Δεν άργησε λοιπόν να ανάψει φωτιά αναφορικά με τις σχέσεις των δύο ανδρών, με τον ατζέντη του αρχηγού της ισπανικής ομάδας να επεμβαίνει άμεσα μέσω των social media και να την σβήνει.

"Εδώ και δύο μήνες, ο Λούκα Βιλντόσα παίζει με πρόβλημα τραυματισμού. Δεν έχει πει τίποτα και πάντα δίνει τα πάντα. Σήμερα, ο πόνος ήταν πιο έντονος και έπρεπε να σταματήσει να παίζει. Αφήστε το να περάσει γρήγορα..." έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κλαούντιο Βιλανουέβα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ